Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa ederler yav

Yönetim kendini lağvedemez sadece

Bir sonraki temsilci geçer başa vekil olarak.

İstifa ederler yav

Yönetim kendini lağvedemez sadece

Bir sonraki temsilci geçer başa vekil olarak.
Aynen istifa edebiliyorlar böyle bir durumda kayyum tarzı bir atama olur seçime kadar oda Divan başkanlığı olur yani seçime kadar Eşref Hamamcıoğlu götürür diye duymuştum. Bir genel kurul üyesinden.

Beşiktaş yönetimi bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakçı'ya talip oldu..

Edilebiliyormuş. O zamanda 3 ay yönetmek için birileri atanır diyorlar bu da Divan başkanı olur diyorlar. Genel kuruldan bir kaç kişi öyle demişti yani yönetim istifa ederse Eşref Hamamcıoğlu seçime kadar götürür.
@Keramettin TANRIVERDİ böyle mi oluyor? Benim anladigim kadariyla Apo 3-4 aylik baskan oluyor

Bu gerçek mi yaw :asd:

Lafa göre Gomis, Özbek yönetiminden söz alıyor şampiyonluk veya belli gol sayısı gelirse ekstra prim diye doğal olarak Cengiz yönetimi de o primi vermeyince tavır alıyor, Kayseri'ye gitmiyor. Olay Cengiz çok Avrupai tanıdı, tanımadı filan değil yani direkt olarak sipsi Gomis'in açgözlülüğü.

Bu gerçek mi yaw :asd:

Mevzu % 100 doğru da detayları tam hatırlamıyorum. Ben başka yerden duymuştum, bir süre sonra başkan kendi de söylemişti laf arasında bir toplantıda.

Mustafa Cengiz, “Gomis ile asansörde karşılaştık tanımadı beni!”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt