- 18 Temmuz 2009
- 82.368
- 240.977
- 5.263
İstifa ederler yav
Yönetim kendini lağvedemez sadece
Bir sonraki temsilci geçer başa vekil olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen istifa edebiliyorlar böyle bir durumda kayyum tarzı bir atama olur seçime kadar oda Divan başkanlığı olur yani seçime kadar Eşref Hamamcıoğlu götürür diye duymuştum. Bir genel kurul üyesinden.İstifa ederler yav
Admin kendine saygısızlık gibi anlama lakin Nah istifa ederler!İstifa ederler yav
Abi gomis olayı ne ?İstifa ederler yav
Bunu ben de okudum twitter'da.Gomisin mevzusu başkanla aynı asansöre binip onu tanımadı diye koptu.
Sonrasında olan her şeyin sebebi o.
Başkan asansörde Gomisle karşılaşıyor ya da sonradan biniyor, Gomis başkanı sallamıyor, selam vermiyor. Sonra sorunca da tanımadım falan diyordu galiba.Abi gomis olayı ne ?
İsteseler ederler diye dedimAdmin kendine saygısızlık gibi anlama lakin Nah istifa ederler!

@Keramettin TANRIVERDİ böyle mi oluyor? Benim anladigim kadariyla Apo 3-4 aylik baskan oluyorEdilebiliyormuş. O zamanda 3 ay yönetmek için birileri atanır diyorlar bu da Divan başkanı olur diyorlar. Genel kuruldan bir kaç kişi öyle demişti yani yönetim istifa ederse Eşref Hamamcıoğlu seçime kadar götürür.
Tecrübeli kişi başkan olmuyor mu ?@Keramettin TANRIVERDİ böyle mi oluyor? Benim anladigim kadariyla Apo 3-4 aylik baskan oluyor
Bu gerçek mi yawBaşkan asansörde Gomisle karşılaşıyor ya da sonradan biniyor, Gomis başkanı sallamıyor, selam vermiyor. Sonra sorunca da tanımadım falan diyordu galiba.

Bu gerçek mi yaw![]()
Bu gerçek mi yaw![]()