Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lafa göre Gomis, Özbek yönetiminden söz alıyor şampiyonluk veya belli gol sayısı gelirse ekstra prim diye doğal olarak Cengiz yönetimi de o primi vermeyince tavır alıyor, Kayseri'ye gitmiyor. Olay Cengiz çok Avrupai tanıdı, tanımadı filan değil yani direkt olarak sipsi Gomis'in açgözlülüğü.

Yav Dursun, Ahmet Bulut'u bile dolandırmış adam, kesin söz vermiştir. Hatta karşı taraf istemeden vermiştir.

Ruyasini soylemese daha iyiymis,gerci milletin dalga gecmesi guzel olur,gecin dalganızı bakalim

Mevzu % 100 doğru da detayları tam hatırlamıyorum. Ben başka yerden duymuştum, bir süre sonra başkan kendi de söylemişti laf arasında bir toplantıda.

Mustafa Cengiz, “Gomis ile asansörde karşılaştık tanımadı beni!”
Gomis'in gitmesinin bununlar alakası yok ki hoca Gomis'in gitmesine okey vermişti. Gomis'te Özbek yönetimi Gomis'e söz veriyor normalde 1 kere ödenecek imza ücretini bonus yapmak adına Cengiz yönetimi kabul etmiyor sonra Gomis o zaman sözleşmeyi 1 yıl daha uzatalım diyor daha 2 yılı varken buda o an kabul edilmeyince Gomis tavır alıyor takmdan ayrı yemek yemeler, isteksiz oynamalar falan Fatih hocada zaten tarz oalrak tuttuğu bir forvet tarzı olmadığı için ve bu tavırları nedeniyle satışına okey veriyor ama yerine 2 forvet alacağız diyorlar sonrası malum forvet almayıp 6 ay forvetsiz kalıyoruz. Burada Gomis'in gönderilmesi doğru ama hocaya yine verdikleri sözü tutmuyorlar o zaman istenilen forvetlerden biri Cornelius'tu mesela alsalardı zaten sorun olmayacaktı. Bunu Tansel Taşanlar'ın yayınında duymuş ve bir kaç yerde daha okumuştum.

Yav Dursun, Ahmet Bulut'u bile dolandırmış adam, kesin söz vermiştir. Hatta karşı taraf istemeden vermiştir.

Dursun vermiştir. Ama Gomis'in gidip bunu yeni başkandan dilenmesi ve talebi karşılanmayınca takımı yarı yolda bırakması Galatasaray'da kalmaması için yeterli bir sebep.

Gomis'in gitmesinin bununlar alakası yok ki hoca Gomis'in gitmesine okey vermişti. Gomis'te Özbek yönetimi Gomis'e söz veriyor normalde 1 kere ödenecek imza ücretini bonus yapmak adına Cengiz yönetimi kabul etmiyor sonra Gomis o zaman sözleşmeyi 1 yıl daha uzatalım diyor daha 2 yılı varken buda o an kabul edilmeyince Gomis tavır alıyor takmdan ayrı yemek yemeler, isteksiz oynamalar falan Fatih hocada zaten tarz oalrak tuttuğu bir forvet tarzı olmadığı için ve bu tavırları nedeniyle satışına okey veriyor ama yerine 2 forvet alacağız diyorlar sonrası malum forvet almayıp 6 ay forvetsiz kalıyoruz. Burada Gomis'in gönderilmesi doğru ama hocaya yine verdikleri sözü tutmuyorlar o zaman istenilen forvetlerden biri Cornelius'tu mesela alsalardı zaten sorun olmayacaktı. Bunu Tansel Taşanlar'ın yayınında duymuş ve bir kaç yerde daha okumuştum.

Valla ben ilk kurşun orada atıldı diye biliyorum.

Albayrak zaten iki farklı açıklama yaptı Gomis hakkında, Cengiz de durup dururken asansör mevzusundan bahsetti, ben bu mevzuyu daha hiç gündeme gelmemişken, basında kimse söylememişken 3 farklı kişiden duydum yani bu kadar yayıldıysa kesinlikle mevzu olmuş demektir.

Hocanın Gomis'i tutmadığına, tarz olarak uymadığına da pek inanmıyorum, ondan sonra gelen oyuncular arasında tarzına Gomis'ten daha uygun kimse gelmedi, belki Andone olabilir yardımcı forvet olarak. Falcao, Diagne, Mitroglou hiç uymuyor hocanın tarzına asıl.

Sözleşmesinde yaziyorsa seve seve ödeyeceksin o primi... gerisi traş.
Eger söz verildiyse ama sözleşmesinde yazmiyorsa yeni yönetimden bunu isteyip kabul görmediginde trip atmak yanlış hareket

Dursun vermiştir. Ama Gomis'in gidip bunu yeni başkandan dilenmesi ve talebi karşılanmayınca takımı yarı yolda bırakması Galatasaray'da kalmaması için yeterli bir sebep.

Kasıt varsa haklısın ama kesin vardır diyemem, Gomis o sene çok faydalı oldu, o olmadıysa şampiyon olabilme ihtimalimiz de yoktu.

Bu kadar yerin dibine sokulmasını hiç doğru bulmadım, geldi şampiyon yaptı üstüne para da kazandırdı.

Valla ben ilk kurşun orada atıldı diye biliyorum.

Albayrak zaten iki farklı açıklama yaptı Gomis hakkında, Cengiz de durup dururken asansör mevzusundan bahsetti, ben bu mevzuyu daha hiç gündeme gelmemişken, basında kimse söylememişken 3 farklı kişiden duydum yani bu kadar yayıldıysa kesinlikle mevzu olmuş demektir.

Hocanın Gomis'i tutmadığına, tarz olarak uymadığına da pek inanmıyorum, ondan sonra gelen oyuncular arasında tarzına Gomis'ten daha uygun kimse gelmedi, belki Andone olabilir yardımcı forvet olarak. Falcao, Diagne, Mitroglou hiç uymuyor hocanın tarzına asıl.
Gelenlere bakarsan zaten hiç biri hocanın istedikleri arasında ilk 3'te yoktu ki. Digane, Mitrooğlu son dakika transferleri zorunluluktan, Falcao pres dışında hocanın istediği diğer şeyleri yapıyor aslında sakat olmadığında orta sahaya gelip top alıp dağıtıyor vb. ama oda hocanın listesinde ilk 3 te olmadığı zaten meydandaydı bonservisi olmadığı için alındı. Yoksa hoca Tetteh, Ze Luis, Samatta, Cornelius'u falan istedi hatılarsan bunlarda hepsi yırtıcı, hareketli isimler mesela.

Kasıt varsa haklısın ama kesin vardır diyemem, Gomis o sene çok faydalı oldu, o olmadıysa şampiyon olabilme ihtimalimiz de yoktu.

Bu kadar yerin dibine sokulmasını hiç doğru bulmadım, geldi şampiyon yaptı üstüne para da kazandırdı.

Ben de kanıt var diyemem ama Gomis'in o sezon ilk ve 2. devre performansı, Kayseri deplasmanına gitmemesi, sonra Avrupa'ya transfer yapabilecekken Arabistan'a tamah etmesi paranın hayatında önemli bir yer tuttuğunu ispatıdır bence. O olmasaydı tabii ki şampiyonluk ihtimalimiz yoktu ama 2. yarıdaki o performansına takımın başında Terim olmasa bizi büyük ihtimal Gomis de kurtaramazdı. Onyekuru da geldi şampiyon yaptı, pandemi şartlarında kontratını uzatma şansı varken yaranacağım diye Monaco'ya gidip orada da kadro dışı kaldı. Ben mesela Onyekuru'yu da o kadar emeğine, güzel anısına karşın bugün gözü kapalı istemem takıma. Benim fazla Galatasaraylılığımdan ya da kindarlığımdan olabilir bilmiyorum. Gomis de kazandırdığı kadar büyük paralar kazanıp 2 kuruş prim için yeni teknik direktör ve yönetimi yarı yolda bırakmayı göze alan bir adamdır gözümde. Son 5 yılın belki en saf santraforuydu ama Galatasaray'da şampiyonluk kazandıktan sonra sahanın ortasında ağlayan, faydası olsun diye sahada yapamayacağı işleri bile kovalayan, en azından oldukça kötü futbolcu Diagne kadar bile değeri yoktur gözümde.

Gelenlere bakarsan zaten hiç biri hocanın istedikleri arasında ilk 3'te yoktu ki. Digane, Mitrooğlu son dakika transferleri zorunluluktan, Falcao pres dışında hocanın istediği diğer şeyleri yapıyor aslında sakat olmadığında orta sahaya gelip top alıp dağıtıyor vb. ama oda hocanın listesinde ilk 3 te olmadığı zaten meydandaydı bonservisi olmadığı için alındı. Yoksa hoca Tetteh, Ze Luis, Samatta, Cornelius'u falan istedi hatılarsan bunlarda hepsi yırtıcı, hareketli isimler mesela.

Bence Samatta da uygun değil, bize fayda sağlardı ama stil olarak uymuyor.

Yazdığın 4lüden en uygunu Ze Luis, diğerleri bence tam uymuyor yine.

Diagne gelmeden önce kiralamaya çalıştığımız Sörloth mesela çok uygundu ve eğer bizi tercih etseydi şu an bambaşka bir hikaye yazılacaktı aslında en kritik kopma noktası da orası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt