Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasıt varsa haklısın ama kesin vardır diyemem, Gomis o sene çok faydalı oldu, o olmadıysa şampiyon olabilme ihtimalimiz de yoktu.

Bu kadar yerin dibine sokulmasını hiç doğru bulmadım, geldi şampiyon yaptı üstüne para da kazandırdı.
Gomis zaten büyük katkı verdi canım ama gittiği sezonun başını ve oynadığı maçlarda Gomis'in performansını hatırla. Süper kupayı onun yüzünden kaybetmiştik ruh gibiydi sahada hatırlarsan.

Yav Dursun herkese söz veriyordu o dönem

Yazılı hale getirelim diyeni de oyalıyormuş işte.

Oyuncularina teklifler gelmiyorsa boyle isini bilen menajer ile calisacaksin iste. 1 yil sozlesmesi kalmis Bruma icin 15 milyonluk teklif getirmis. Luyindama, Marcao ve Diagne’ye teklif gelmiyorsa cagir unlu bir menajeri, su kadarlik teklif getir sana su kadar para verecegiz de adam hemen teklif getirir. Seytan Yusuf Gunay da oyuncularimiza teklifler gelmiyor ne yapalim diyordu :asd:

Bence Samatta da uygun değil, bize fayda sağlardı ama stil olarak uymuyor.

Yazdığın 4lüden en uygunu Ze Luis, diğerleri bence tam uymuyor yine.

Diagne gelmeden önce kiralamaya çalıştığımız Sörloth mesela çok uygundu ve eğer bizi tercih etseydi şu an bambaşka bir hikaye yazılacaktı aslında en kritik kopma noktası da orası.
Bence de buna birde Cornelius'u eklerim ben oda çok uygundu hem bize hem bizim lige hadi Sörloth o zaman TR'ye gelmek istemedi ama Cornelius'u 500-600 bin euro yüzünden alamadık o gelseydi o sezon Cl'de gruplardan da çıkardık çok büyük salaklıktı bu.

Dursunda cok kotu baskandi ama futbolcu ihracinda bundan iyiydi. Bedava alinan Joseyi Mainza satti, sozlesmesinin son senesine giren Brumayi satti, Burak'i satti, Ndiayeyi satti(Cengizin kendi dedi ben sadece imza attim diye)

yarın çıkar hocamız yalnız değildir transferler için uğraşıyoruz irfancan olmadı onyekuru ile anlaştık falan filan der. bütün herkes istifaya davet ederken bir de terime gider yapacak hali yok ya.

Ffp belası varken irfan gibi adamlarla uğramaya gerek yok. Onyekuru önemli idi, onu da alamayacaklar. Yeni irfanlar bulmak lazım. O paraları versek de dönmesi zor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ffp belası varken irfan gibi adamlarla uğramaya gerek yok. Onyekuru önemli idi, onu da alamayacaklar. Yeni irfanlar bulmak lazım. O paraları versek de dönmesi zor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni İrfan'lar bulmak da yeterli değil. Onları bulduktan sonra düzgün bir şekilde geliştirmek gerekiyor.

Asıl sıkıntı Berat ya belli.

İpleri koparan bence o olmuş, hele de cidden aldık dedilerse daha büyük rezalet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt