Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Bülent Korkmaz'ı be olmaz böyle bir olay geçen sene bundan çok daha ağır olaylar olmuştu ona rağmen ayrılık olmadı.

Elimizdeki kadroya hoca gittikten sonra 5 transfer bile yapsalar verim alması imkansız.

Zaten transfer falan yapamazlar en fazla vasat vasat anadolu topçularını alırlar.

Elimizdeki kadrodan dünya üzerinde verim alacak tek adamı kovuyoruz şaka gibi.

Şikeci bir köpek olsaydım ve bu foruma Galatasaraylıymış gibi üye olsaydım yani febeli yada bejekeli olsaydım Fatih Terim'den nefret eder ,her fırsatta onu eleştiri,.burda Galatasaraylıları birbirine düşürür en azından Ömer Bayramı ,belhandayı oğulcanı falan izlemeyiz der hemen akabinde sudumica boşta tuchel boşta derdim.Elhamdülüllah ki ,Yüce RAbbine sonsuz şükürler olsun ki Galatasaraylıyım ve Galatasaray efsanelerini seviyorum.Ben MEtin oktayı görmeden sevdim ,bu takımı kurduğu için Ali Samiyenide görmeden sevdim ama yine çok şükür ki Tonla kupa kazanan İmparator Fatih Terimi görerek sevdim

Bunlar yukardan talimat almasıyla bir bok bilmiyorum, bırakın olsun şampiyon kanatlilar.

Elbet hesabi sorulur bir gün!

Ulan Burhan ne fırsatçı şerefsizsin hs

Maalesef 2 yıldır hakkımızda çıkan her olumsuz haber gerçek oluyor.. transfer yapıyorsak mutlaka pahalı fiyattan alırız adam satiyorsak mutlaka ucuz fiyattan.. bir oyuncumuz ceza yiyecek diye haber çıkıyorsa mutlaka gerçek oluyor sakatlanan söylemenin hep daha sonrasında dönebiliyor..

Ben şunu anladım yönetim olumsuz haberleri 1. Ağızdan piyasaya salıyor ki öncesinde taraftar tepkisini net ölçmek için taraftar kendini hazırlasın istiyorlar

Maalesef 2 yıldır hakkımızda çıkan her olumsuz haber gerçek oluyor.. transfer yapıyorsak mutlaka pahalı fiyattan alırız adam satiyorsak mutlaka ucuz fiyattan.. bir oyuncumuz ceza yiyecek diye haber çıkıyorsa mutlaka gerçek oluyor sakatlanan söylemenin hep daha sonrasında dönebiliyor..

Ben şunu anladım yönetim olumsuz haberleri 1. Ağızdan piyasaya salıyor ki öncesinde taraftar tepkisini net ölçmek için taraftar kendini hazırlasın istiyorlar
yalandır. rahat ol. çapları yetmez kovmaya

Baskana tavsiyem hastaligini yenip iyice sagliga kavusmasi icin görevi birakip gitmesi.. milyonlarin bedduasini alacak eger kovarsa

16 yabanci olayi dogru kullansan bize yarardi geldigimiz noktaya bak

yanlış zamanlama.

yarın cengizin açıklamalarından sonra yapılmalı bu protesto.

Cengizin açıklamalarının hiçbir önemi yok.Hoca ile alakalı olumlu veya olumsuz açıklama yapması hiçbirşeyi değişdirmez..

bence geç bile kalındı..

Hatta bunlar geçen sene görmeliydi o tepkileri.

2 3 gün önce yazdiklarim gerceklesiyor.

Simdi istifalar gelir sonra yeni yönetim yeni yapilanma, yeni yönetim kadroyu kurduktan sonra, ilk kötü gidisatta yine cökecekler meyveleri yemeye. Yillardir ayni senaryo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt