Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yonetım hic is bilmiyor ftyi kovacaksanız 5 mac ceza aldıgında kovacaktınız tepkide az olurdu şimdi herkes kenetlenmişken kovuyorlar cok amatörler ft bunları kovmalı

Türkiye'de genç oyuncu olmak zor. Hem kulüpler hem de taraftar olarak bizim de suçumuz var elbette.
Bizim ulkede genç oyuncuya sabır yok geçenlerde oynanan kupa maçında Ali Yavuzla ilgili eleştirilerde bulunmuştum oyun aklının zayıf olduğu yönünde bana karşıt görüşler olmuştu ama safi yetenek yetmiyor bizim takımların altyapıları fundamental özellikler katamiyor oyunculara ilk güzel işinde göklere çıkarırken ilk hatasında yerden yere vuruyor psikolojik destek ve fundemental özelliklerini yani oyunu öğrenme yanlarını geliştirecek yetiştirici lazım önce

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ömer faruk beyaz doğru olanı yapmış genç kardeşimiz schalkeye git kendini geliştir ülkene faydalı ol

omer faruk alt yaş kategorisinde gördüğüm en yetenekli isim olmasa da en komple oyuncu diyebilirim son yillarda. Umarım yurt dışında gelişimini en iyi şekilde tamamlar..

Perotti işi bitti sanırım 3-8 ay yok diyor beleşoğlu yani bu transferi yok sayabiliriz

Perotti bundan sonra hastane yatağında yuvarlanacak yani.

Emre Belözoğlu: "Perotti'nin dizinde bir bağın tamamına yakın kopması söz konusu. Ameliyat olması gerekiyor. Durumunu menajerine de ilettik. Ameliyattan sonra karşılıklı oturup bir karar alacağız. 3 aydan 8 aya kadar sahalardan uzak kalabilir."
perottiye acil şifalar dilemekle birlikte febenin daha da beter hallere düşmesini isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt