Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANK Olayın ciddiyetini anlayıp taraftara yanladı. Rodop farkında değil daha

Bu arada bu Demarke ne ayak bu tweetleri bana mama karşılığı atılmış gibi geldi. Bu arada bu Demarke'nin doğru çıkan bir haberi var mı? Nihat Özdemir istifa etti haberleri de vardı sanırım bunların.

Bizimkiler Milik'i niye almiyor acaba? Falcao zaten geri donmeyecek. El de tek Diagne var.
Bizimkiler derken renktaş?

Şu sıralarda Galatasaray kulübü adına transfer çalışmalarında bulunan yetkili bir şahıs var mıdır sence?

Bundan sonra da olacağını düşünmüyorum. Kulüp kaos içinde.

Ali Naci Küçük hocanın görevden alınması söz konusu olamaz, öyle bir şey yok demiş. Olacağına da inanmıyorum zaten. Yol ayırmıymış Mustafa Cengiz bırakır gider öyle olur o yol ayrımı hoca ile.

Bu yönetim hocayı gönderecek ne güç ne de iradeye sahip sıkar biraz mantıklı düşünün.

Yönetim: Hocam Şu Ara Transferi Bi Geçiştirelim ..Malum pandemi falan para yok bittik yandık.. suni bi gündem gerek..birde alamayacağız bi iki futbolcu ismi söyleyiver..inandırıcı olması için taraftar grubumuzu da işin içine çekelim ama onların bu oyundan haberleri olmasın

Hoca: Tamam..

ErolOqYWMAA1gGG

Affet gözlük reis

Açıklama yapmak içim Yarını neden bekler bi insan? İşlerin varsa en kotu klupten bi açıklama yapılır. Bunları da yapamıyorsan o koltukta ne işin var?Bi süreç bu kadar kotu yonetılır ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt