Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bazıları gelir bu kdar transfer nerede kulübü batırdı bay ego falan der. Üşenme gir bak transferlere neredeymiş. Yapılanların çoğu zaten kiralık kalanı da kadroda kullanıyor hoca merak etmeyin. Şeneri jimmyi falan transferden sayıyor işte bu başkan bozuntusu da

Acun geçen sene pandemi döneminin ekmeğini çok yedi tv lerden diziler, showlar kalkınca meydan kendisine kalmıştı.

hoca rıza göstermesin de ne yapsın. nerede menajer önerisi çer çöp var toplayıp hocanın önüne koyuyorsunuz o da ffp var diye kabul ediyor. kabul edince de böyle başına kakıyorsunuz. hocanın transfer listesindeki isimlerden kaç tane adam aldınız. etebo nun hocanın listesinde olma ihtimali var mı. gidip bulup adama veriyorsunuz o da ekonomik sıkıntı var diye eyvallah diyor. onayladığı anlamına gelmiyor o transferleri şartlardan dolayı zoraki kabulleniyor sadece.

Araya sıkıştırır ama gider ayak taraftarın tepkisini full üstüne almaz gibi, sakinleştirici bir açıklama yapar.
O değil işi berbat eden abdül ortalıkta yok hiç, hocanın ve başkanın arasının açılmasının birinci sebebi bence

Nerelerdesin ahbap?

Muslera
Omar Deli Marcao Emre T.
Taylan
Irfancan Emre K.
Trezeguet Mateta Onyekuru

keske seneye yeni yönetim böyle bisey yapabilse

Onyekuru (takiminda kadroya giremiyor)
Seri (kadro disi)
Lemina (sadece 518 dk oynamis)
Nzonzi (duzenli olarak oynuyor)
Andone (sakat)
Mitroglou (kadro disi)
Emre Mor (sadece 507 dk oynamis)
Etebo

Kiralik oyuncu transferini ben de yaparim. Ortada kalmis adami getirmek zor degil. Verilen yillik ucretleri yazmayim daha iyi.

18-19 sezonunda luyindama marcao scout,
nagatomo ve emre akbaba hocanın önerisiyle alındı.
mitrouglu ve diagne yönetim transferi.
Emre taşdemir bedelsiz
ömer 400 bin €.
Onyekuru kiralık.
(9 transfer)

19-20 Saracchi lemina seri nzonzi onyekuru emre mor anedone kira. (semih kaya hangi sezon hatırlamıyorum.)
Falcao sekidika jimmy adem taylan bedelsiz.

Babel 3m€

(14 transfer)

20-21

Emre kılınç omar fatih kerem arda bedelsiz.
Ogulcan free.
(6)

(ozornwafor ve altyapıya transfer edilen 2 genç futbolcu.)
(32)

Hocanın istediği oyuncular marcao luyindama ozorn arda kılınç omar kerem babel sekidika taylan saracchi onyekuru ömer nagatomo emre t emre a.
Bu oyuncuların arasında babel ve sekidika hariç fayda sağlamayan oyuncu yok.
Neden bedelsiz transferler istiyor ?
Jozwiak coulibaly gibi genç oyuncuları alamayan ve ffp sorunu olan bir takım için bu oyuncuları istemesi gayet doğal.
Bu sezon yüksek maliyetli oyuncu istedi, oyuncu satışı yapamayan yönetimin açığı tekrar ortaya çıktı.

Gelen oyuncuların çoğunluğuna bakarsanız free ve kiralık. Onyekuru 3 sezon üst üste kiralanacak.
Bu transferlere bakarsak bu sezon alınan bedelsiz futbolcular takımın bel kemiği. Arda emre kılınç omar ve ogulcan. Para saymış gibi övülecekse çıkıp konuşmasın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt