Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca'nin istedigi tum oyuncularin toplami 38 milyon euro edermis.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Transferlerin hepsini konuşunca rakam 38 milyon Euro oluyor. Şimdi detay veya isim vermeyeyim ama görüşme halindeyiz. Pazarlık devam ediyor..."

Haluk Yürekli: "Bugünden anladığım; Galatasaray, İrfan Can’ı transfer edecek"

ho

Hoca'nin istedigi tum oyuncularin toplami 38 milyon euro edermis.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Transferlerin hepsini konuşunca rakam 38 milyon Euro oluyor. Şimdi detay veya isim vermeyeyim ama görüşme halindeyiz. Pazarlık devam ediyor..."
342 Milyon Lira para ediyor yaw.

maaşları da dahil mi bu rakamlara?

Cengiz şaşırttı mı hayır geçmiş olsun renktaşlar transfer falan yok o pazarlık halindeyiz falan hikaye bu adamı yeterince tanıdık

akbaba, fatih, sener ve ömerle yeni sözlesme yapilacak mi?

Mustafa Cengiz: "Hayaller Van Persie gerçekler tam tersi bizde"

Riske girip de kesinlikle transfer yapmayacak bu belli oldu yapacakları maksimum iş Onyekuru'yu zorunlu opsiyonla almak başka da birşey beklemeyin renkdaşlar ....

Başkanın bugün saçmaladığı yerler olduğu gibi haklı olduğu da yerler var yiğiti öldür hakkını yeme demişler

Onyekuru alınır artık galiba adamın eşi çocuğu istanbulda zaten buradan dönmesi zor bi de sponsor zorunlu opsiyon falan bir şekilde irfancan alınsın yeterli bu başkanla artık taylanın marcaonun sakatlanmaması için linnesin şenerin mallaşmaması için dua edecez

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Başkan Galatasaray'lı iş adamları sponsor filan bahsetti onun desteği ile harcama limitimiz daha da artacak dedi çok üstü kapalı söyledi. Sponsorlar harcama limitine etki edebiliyor mu ? veya İrfan Can transferi için atıyorum bir iş adamı Cem Uzan gibi sponsor mu olacak bu transfere anlayamadım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt