Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Papu Gomez her takımda oynar yav bunlara düşmez.
Admin Emre Özcan'ın anlattıgına göre Cl macında hocası kanatta oynamasını istemiş. Buda ben kanatta oynamak istemiyorum diyerek sürekli merkeze gelmiş ve mac sonu Gasperini ile birbirlerine girmişler. Şimdi gelelim asıl meseleye. Bu adam merkezde yani klasik 10 numara oynamak istiyor.EE fener bide Mesut'u alıyor. Bu nasıl iş?

Apollon Limassol’dan resmi açıklama geldi. “Fenerbahçe şu anda Attila Szalai'yi isteyen tek kulüp, Türklerle görüşmeler devam ediyor.”

Yarın Rodop: 'Galatasaray yönetimi rica ettiği için bu isimleri açıklamıyorum.'

Hayatı yalan dolan bunların.
Hem yönetim sponsor olacakların ismini servis ediyor. Hemde zikrettiği isimleri söylememesini rica ediyor.

Kimlerle sınanıyoruz hem yönetici hemde gazeteci olarak. Lan söylemesini istemiyorsan niye isimleri veriyorsun bu adam gazeteci lan. Mesleği haber sunmak.

Falcaoda gitmiyomuş

Muhtemelen saçını tarıyodur şuan

Mafyatik iliskiler icinde olan taraftar grubu guzellemelerinden vazgeçin.

Apollon Limassol’dan resmi açıklama geldi. “Fenerbahçe şu anda Attila Szalai'yi isteyen tek kulüp, Türklerle görüşmeler devam ediyor.”
Resmi açıklama nereye yapıldı acaba? Acaba trollenmiş olabilir misin? Hiç bir kulüp böyle açıklama yapmaz çünkü mantıken tam tersi ilgilenen kulüpler var der ellerini güçlü tutmak için.

Fenerbahçe 2 milyon € bonservis bedeliyle Attila Szalai transferini bitiriyor

Taylan'a bir şey olsa yerine koyacağın adam yok, hadi onu geçtim şurda daha Taylan Erzurum'dan alınmış sıradan bir oyuncu idi bize gelirken.

Şampiyonluğa oynayan Galatasaray'ın kadrosunda yaratıcı açıcı oyucular çok sınırlı, sakatlık bilmemne olduğu sürece zaten zirveye tutunamıyoruz. Anadolu takımları artık senin seviyene yaklaştı, oyuncuları senin ki kadar iyi. Her maç zor, her maç eşit seviyede. Bu kadro 2 maç galip geliyorsa 3 maç berabere kalıp yeniliyo.

Gerçekleri görelim, ona göre heveslenip hayaller kuralım. Dediğim gibi o mucize dediğim şey bu takıma vurur mu göreceğiz.
Ya tamam işte ben de onu diyorum. Taylan'a bir şey olsa yerine birini koyamıyorsun. Fenerbahçe koyabiliyor. Tek fark o. İlk 11 düzeyinde bizden gözle görülür bir artıları var mı? Zaten olsa aramızda 8-9 puan fark olurdu. Bu kadar basit. Taylan'ın bize gelişini boşver ayrıca. Şu anda ne olduğuna bakalım. Ona bakarsan Larin de itin bilmem neresine sokuluyordu. Adam şu anda ligin en iyilerinden. Bu işler geçmişe bakmakla olmaz.

Sınırlı olduğuna katılıyorum. Anadolu takımlarının bize yaklaştığına da katılıyorum. Ama şampiyon olmak için bizden daha iyi bir takım yok. Bizimle eşit takımlar var. O yüzden heves de değil hayal de değil. Yılın başından beri Fenerbahçe çok iyiymiş, Beşiktaş uçup kaçıyormuş gibi konuşuluyor. İlginç gerçekten. Bu takım sakatlık sorunu yaşamazsa çok net şampiyonluğun en büyük adaylarından yine. Fenerbahçe'nin Başakşehir, Beşiktaş'ın ise Başakşehir ve Fener maçlarından önce ne halde olduğunu unutmamak gerek.

5 ay sonra şu kadro olsa şampiyon olamaz diyebilir misin?

Muslera - Saracchi (Emre) - Marcao (Ozorn) - Donk (Luyindama-Emin) - Linnes (Şener) - Taylan (Yeni transfer-Bartuğ) - Emre Kılınç (Belhanda-Ömer Bayram-Emre Akbaba) - Feghouli (Etebo) - Arda - Kerem - Babel - Oğulcan - Sekidika - Falcao - Diagne - Ali Yavuz

Bak kabul 5-6 puanla şampiyon olur demiyorum ama son 2 haftaya kadar gider iş ve ondan sonrası bizim winnerlığımızı kullanmamıza kalmış. Ben hala belli olmaz görüşündeyim. Transfer olmasa bile son haftalara kalır. Ama transfer falan bizi 5-6 puanla şampiyon yapardı.

Son düzenleme:
iş insanı fenerden en az 2 kat fazla bizde fazla kücümsemeyın bizim camiayı asıl fenerde cok yok cogu şarkıcı popcu şebek tayfası yanı vasıfsız insanlar

bizdeki sorun bizim zenginleri hareket geçirecek guclu yönetim

coco cola ceosu galatasaraylı,pegasus sahibi ali sabancı,enka holding sahibi rahmetli şarık tara ve oglu ilk aklıma gelenler onun dısında yurt dısında özellıkle fransada zengin galatasaraylılar var guclu bir baskan olsa hepsini harekete gecirebilir.
Doğru diyorsun. Bizimkilerin tek sorunu Galatasaraylı olmalarına rağmen Galatasaray hayatlarının ilk 3'üne almayan insanlar. Ama sana 4-5 milyarder sayacağım şimdi. Hangisinin hayatının ilk 3'ünde Fenerbahçe yoktur bana söyle. Ali Koç - Aydınlar - Saran - Şahenk - Acun. Adamlar yanıp tutuşuyor Fenerbahçe için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt