Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaç kara çöpünü bile alamadı bu yönetim, onye falan hiç alamazlar

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ErtdqtNXIAMDXY0

İlk11: Yedekler :
1-Muslera 1-Harun
2-Mert Müldür. 2-Linnes
3-Lyundama 3-Emin
4-Marcao 4-Ozanwafour
5-Saracchi. 5-Emre Taşdemir
6-Taylan. 6-Salih
7-İrfancan 7-Emre Kılıç
8-Moder. 8-Arda
9-Fegoulli 9-Oğulcan
10-Onyekuru 10-Kerem
11-Muhammed M. 11-Ali Yavuz Kol

8jk maçından puan alırsak hoca duyum verebilir ama olası.maglubiyette kapattık transferide diyebilir

10 tane transfer yapsalar sezonu 3 kupayla da tamamlasak bu yonetim mayistan sonra 1 gun bile bu kulubu yonetmemeli.

Trnin dis politikada yaptigi hatalarin benzerini yaparak icerde disarda bir tane dost kulup birakmadilar(monakospor haric)

Her sene 10m euro bagis yaptigimiz kasimpasadan aytaci almayi nasil beceremediniz allahin cezalari.

Kerem icin yetistirme bedeli odemeyo basaksehirle iliskilerini bozuyorsun sonra sana 2kati fiyat cekiyorlar. Deniz Turucu almaya calisirken adamlari biktiriyorsun sana daha pahaliya satmak yerine mensahi bjkye peskes cekiyorlar. Cingene pazarligiyla biktirdigi kac kulup daha vardir allah bilir. Uc kurus kar edicem diye butun kopruleri yaktiniz. Sonra herkes bize dusman kimse bize topcu vermiyor zart zurt

İlk11: Yedekler :
1-Muslera 1-Harun
2-Mert Müldür. 2-Linnes
3-Lyundama 3-Emin
4-Marcao 4-Ozanwafour
5-Saracchi. 5-Emre Taşdemir
6-Taylan. 6-Salih
7-İrfancan 7-Emre Kılıç
8-Moder. 8-Arda
9-Fegoulli 9-Oğulcan
10-Onyekuru 10-Kerem
11-Muhammed M. 11-Ali Yavuz Kol

Ali yavuzu hoca tutmadi malesef. Gecen mac kafilede olmasina ragmen kadroya alinmadi. Devre arasinda kiralik gidecek.
Erencan Idmanlara o yuzden cikarilmis

Alınabilse Onyekuru, İrfan Can, Salih Uçan ve şu an kadromuzda bulunan Emre Taşdemir, Emre Kılınç, Taylan, Oğulcan, Marcao, Lyundama, Saracchi, Kerem, Ali Yavuz Kol, Emin Bayram, Okan Koçuk ile birlikte çok dinamik bir takım oluruz. Ayrıca Muslera, Arda, Donk, Fegoulli Linnes gibi tecrübeli oyuncularımız var. Bu yıl Diagne, Belhanda, Emre Akbaba ve Babel ile şampiyon oluruz. Yaz transferinde de Diagne, Belhanda, Emre Akbaba, Falcao Ömer Bayram ı gönderip Moder, genç 2 santrfor ve 1 sağ bek ile bu lige ambargo koyabiliriz.
1610647413712.webp

Nevzo mohamad bitiypr dedi benmi yanlış gördüm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu rakiplere bakmiyim bakmiyim diyorum ama , 3 kuruşluk harcama limiti varken alavere dalavereyle 18 transfer yaptırılan takımları. Hala oraya buraya transfer yapacaklarını gördükçe sinirim bozuluyo vallahi. Ulan kaldırın o zaman limit falan yok değil. Aciz herifler, korkaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt