Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vişça'yı Terim'in gerçekten istediğine inanmıyorum.

Vişça ya Fb ve Trabzon talip, fiyatını yükseltip ortalığı kızıştırmak için ortaya attı ismini.

City enesi pazarlasamaydi o yeteneksizligiyle o takimlara gidebilir miydi
Ben Enes yurt dışına çıkmasın demiyorum, Manchester City gibi oyuncuyu oynamaktan ziyade pazarlamak amacıyla satın alan takımlara gitmesin diyorum. Mesela bizim Ozan için Stutgart mükemmel tercihi. Sonuçta oynayabileceği bir takımdı, gelişme gösterdi Schalke'ye gitti. Oradan da daha büyük takımlara gidebilir. Mantıklı kariyer planlaması bence. Buna benzer örnekler bence daha uygun olur gençler için...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muslera-okan-marcao-luyindama-ozornwafor-tasdemir-taylan-kilinc-arda-kerem-ogulcan-diagne devam edebilecek isimler

fatih-donk-saracchi-linnes-sener-etebo-ömer-belhanda-akbaba-babel-feghouli-sekidika-falcao seneye olmamasi gereken isimler

omar'in futbola dönüp dönmeyecegi belirsiz. asagidan hangi oyuncuyu yukari alirsin deseniz belki feghouli o da imana gelip top oynarsa

feghouli 89lu, babel 86li

mohamad mostafa'nın sırf gollerinden oluşan videosundan farklı bir video buldum. bu adamı ne yapıp edip almamız lazım. bence birinci öncelik bu adam olmalı. adam sadece kafa ve son vuruşlarda iyi değil. topla arası iyi, birebir de adam geçebilecek yeri gelince defansa da yardım edebilecek, hızlı, çevik bir oyuncu. bugün 5 milyon versen 1-2 seneye 20 milyona rahat transfer yapabilecek bir topçu izlenimi var.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zamalekli nin g.tü büyük iyi bir santrafora benziyor., mutlaka alınmalı. İyi santraforların g.tü büyük olur, Gomis gibi mesela.

muslera-okan-marcao-luyindama-ozornwafor-tasdemir-taylan-kilinc-arda-kerem-ogulcan-diagne devam edebilecek isimler

fatih-donk-saracchi-linnes-sener-etebo-ömer-belhanda-akbaba-babel-feghouli-sekidika-falcao seneye olmamasi gereken isimler

omar'in futbola dönüp dönmeyecegi belirsiz. asagidan hangi oyuncuyu yukari alirsin deseniz belki feghouli o da imana gelip top oynarsa

feghouli 89lu, babel 86li
Hala diagne diyor yav

Sabir diyorlar sabir etmesine sabir ederiz ama sonra transferde yapmiyirlsr neyin sabrimi Adam o kadsr rahatsizki hep sacmaliyor daha birakip gitmiyor anlamadim gitti

mohamad mostafa'nın sırf gollerinden oluşan videosundan farklı bir video buldum. bu adamı ne yapıp edip almamız lazım. bence birinci öncelik bu adam olmalı. adam sadece kafa ve son vuruşlarda iyi değil. topla arası iyi, birebir de adam geçebilecek yeri gelince defansa da yardım edebilecek, hızlı, çevik bir oyuncu. bugün 5 milyon versen 1-2 seneye 20 milyona rahat transfer yapabilecek bir topçu izlenimi var.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

St. Etienne bunu beğendi

Düzgün giden bir şey olmaz mı arkadaş.Yıllardır nasıl bir sınav bu...
Hoca çıkıp transfer istiyor şunları şunları istiyorum diyor. Taraftar da hocaya inanıp transfer olacak sanıyor gelmeyince nerde diyor. Sonra başkan çıkıp taraftara nankörler diyor. İsteyen hoca, almayan başkan, salak yerine koyulan taraftar. Ama hep taraftar suçlu.

Vişça'yı Terim'in gerçekten istediğine inanmıyorum.

Vişça ya Fb ve Trabzon talip, fiyatını yükseltip ortalığı kızıştırmak için ortaya attı ismini.

skor katkısı inanılmaz bu adamın neden istemesin yaw.

şampiyon oldukları sezon 13 gol 13 asistle oynuyordu.

şampiyonluğu kaptırdıkları sezon 13 gol 14 asist.

bu sezon da 6 gol 7 asistle oynuyor şuana kdr.

bu kdr istikrarlı bi adamı herkes ister.

yaşı yüzünden soğuk bakıyorum ben sadece

Hoca çıkıp transfer istiyor şunları şunları istiyorum diyor. Taraftar da hocaya inanıp transfer olacak sanıyor gelmeyince nerde diyor. Sonra başkan çıkıp taraftara nankörler diyor. İsteyen hoca, almayan başkan, salak yerine koyulan taraftar. Ama hep taraftar suçlu.
Ben kendi hayatımdan bahsetmiştim renktaş.Gerçi yönetim pek farklı sayılmaz söylediklerinde sonuna kadar haklısın.

Question mark and man concept illustration — Stock Photo © mstanley  #122686614

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt