Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera-okan-marcao-luyindama-ozornwafor-tasdemir-taylan-kilinc-arda-kerem-ogulcan-diagne devam edebilecek isimler

fatih-donk-saracchi-linnes-sener-etebo-ömer-belhanda-akbaba-babel-feghouli-sekidika-falcao seneye olmamasi gereken isimler

omar'in futbola dönüp dönmeyecegi belirsiz. asagidan hangi oyuncuyu yukari alirsin deseniz belki feghouli o da imana gelip top oynarsa

feghouli 89lu, babel 86li

işaretlediklerim seneye de olacaklar mobesehan.

böyle devam ederse belhanda ile de sözleşme uzatırlar.

kendini hazırla bunlara. feg babel falcao o paraları bırakıp gitmez özellikle.

Yok hocam sağlık iyi çok şükür.Benim derdim bu ülkedeki adalet sistemiyle.
Çare belli yav ülke komple içindeki insanlarla beraber ateşe verip herşeyi yok etmek.
Adalet arayayım hak arayayım falan bu ülkede olmuyor malesef

Umarım gönlünü rahatlacak bir gelişmeye şahitlik edersin

aaa.webp

bakalim yaptigim hesap gerceklesecek mi

En kötü şartlarda bir sol kanat alınmalı ki bu Onyekuru olabilir

Çünkü bu takımın bugı Babel, o sol kanatta oynadığında takım halısaha takımı kıvamına düşüyor

İkinci en kötü şartta bir de ön libero alınmalı ki Taylan’a birşey olacak diye kabus görmeyelim
Donk’la idare edilir diye düşünürlerse ekstra özellikli bir ortasaha alınması lazım çünkü

Üçüncü kötü şartta da bir de golcü alınmalı çünkü yedek golcümüz yok

Dördüncü en kötü şartta bir de 8 numara alınmalı ki Belhanda’yı azcık daha öne itmeli, Akbaba da kendine gelene kadar yedek kalmalı
Ha takım geneli iyi olursa Etebo idare eder mi bilemem ama şimdiye kadar takımın iyi olduğu maçlarda da pek idare edemedi

Arkadaşlar Dinçer Azaphan'ın bildiğim kadarıyla Tunç Petrol adında tek bir istastasyonu var yani bizim başkanın (Mustafa Cengiz) bile 2 tane var diye biliyorum. Sponsor olabilecek durumda değil onun vereceği 2-3 milyon TL transfer olmaz maalesef.

Bu arada bu Mostafa enteresan bir adam Mısır ligini kıstas almamız gereken bir durum yok adam kurşun gibi şut atıyor bunun rakip ile zemin ile lig ile alakası yok adam topa vuruyor. Gücü vs hepsi fazlasıyla göz kamaştırıcı. 4-5 milyon euro eder bu çocuk elde patlamaz.

Mısır dünya kupası oynar büyük ihtimalle orada Salah-Trezeguet kanatları ile oynayacak bir tutturur yürür gider.

donk-saracchi-linnes-sener-etebo-ömer-belhanda-akbaba ile sözlesme uzatma, gitsinler

fatih-sekidika kolayca elden cikarilir, maliyetleri düsük. hatta takasta vermek lazim bunlari.

muslera-marcao-luyindama-tasdemir-arda yeni sözlesme yapilmasi gerekenler olarak görünüyor.

babel-feghouli-falcao üclüsünden en az 2si yollanmali.

Dinçer; Visca'yı da takibe almış ama bana da biraz prim yapıyor gibi geliyor. Umarım yardım konusunda samimidir.

Saint Etienne'in teklifi 3,5 m dolar 6 ay kiralama sezon sonu 2 m dolar

Bu dinçer sinan enginin her proğram sonu selam gönderdiği adam ha? Bende diyordum kim bu adam.

o sd kalsaydi gg olurmusuz. ama bizimde paramiz yok lanet olsun

Saint Etienne'in teklifi 3,5 m dolar 6 ay kiralama sezon sonu 2 m dolar

Başkanın açıklamalarına göre biz bu rakamlara çıkamayız maalesef. Adamlar şimdi 0 sezon sonu 5 dese başkan yine almaz adam ketum maalesef.

Hoca ikna edebilirse çok iyi olur bu çocuk Afrika Kupası sonra Dünya Kupası derken alır gider demedi demeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt