Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her haberi ciddiye alacak inanacaksanız Allah size akıl sağlığı versin öncelikle. Sayısız transfer nöbeti geçirip hala duygularını kontrol edemeyenler için üzülüyorum. Oluruna, akışına bırakın yahu paylaşılan her haber doğru diye paylaşılmıyor burda, nöbetin olmazsa olmazları bu haberler. Bunu idrak edip beklense bu kadar yaygara kopmayacak güzel de vakit geçiyor ayrıca.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her haberi ciddiye alacak inanacaksanız Allah size akıl sağlığı versin öncelikle. Sayısız transfer nöbeti geçirip hala duygularını kontrol edemeyenler için üzülüyorum. Oluruna, akışına bırakın yahu paylaşılan her haber doğru diye paylaşılmıyor burda, nöbetin olmazsa olmazları bu haberler. Bunu idrak edip beklense bu kadar yaygara kopmayacak güzel de vakit geçiyor ayrıca.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tepkim sana ya da twit paylasan herhangi birine degil. Bu duyumcularin kullandigi jargonlar usluplar tam kufut etmelik valla ustat

Büyük fbli Özil efendinin dövmesi
313AA871-D949-4837-88D6-5CAD8D70CCA3.webp

Para yoksa transfer pazarligi nasil yapiyoruz acaba?kaynak bulunmus belliki.insallah bu hafta biter

Bu yönetim geldi geleli, en güzel dönem olan transfer dönemleri işkence haline geliyor. Benzetmede hata olmaz ama adamlar nazilerin taktigini kullaniyor. " Asla yanlış yaptığını kabul etme ". Göreve geldiklerinden beri onlarca hata yaptilar ama o kadar yüzsüz ciktilar ki, hep yağ gibi üstte kaliyorlar. Saka maka yarin taylan sakatlansa ilk 5 sansimiz bile kalmaz.

Muslera ve falcao 10m+ aliyor latinlerden kurtulmak lazim biran once

Falcao hadi neyse de Muslera'nın aldığı para anasının ak sütü gibi helal olsun. Tek başına 1,5 şampiyonluk kazandıran kaleciye verilir hocam o para. Hele ki Kaptanlık da yapıp, kaptanlık kelimesinin içini dolduruyorsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt