- 18 Mayıs 2011
- 53.705
- 57.796
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zehra nasıl Güneş olan
Ben adama bilezik gibi geçiririm demek hatta saksıya fesleğen gibi oturturum manası da çıkabilir.Manası derin mi?
Abi sen diyince baktım bi ama beğenmedimZehra nasıl Güneş olan
Elmander ha@Elmander_9: Galatasaray’da inanılmaz olaylar yaşanıyor, gözlerim yaşardı...
Önce bende inanamadım ama gerçekmiş...
Galatasaray’lı iş adamları elini cebine koyup Kulübe destek veriyor...
Transferde engeller ortadan kalkıyor..
Nasıl Fenerbahçe Thiam’ı sözde hediye olarak aldı... Aynı sistemle İrfan Can, Visca transferinde bekliyorum.
Mesela 14 yerine 10 gösterip 4’ünü iş adamları Başakşehirle sponsorluk anlaşması yapması gibi..
Onyekuru Galatasaray’lı Galatasaray forması giyecek!...
Belhanda Galatasaray’da indirime gidip sözleşme uzatacak!
Marcao’nun sözleşmesi uzatılacak!
Yerli sağ bek alınacak!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu duyumcu mu simdi
Mohammed
Alla allaAbi sen diyince baktım bi ama beğenmedim![]()
Bana mi dedin Taner Bey. Kendimden gectigim dogrudur. Hayirli cumalar haydi namazaYok lafım direk sana da değil aslında daha önce yazacaktım bazı arkadaşları kendinden geçerken görüyorum sen vesile oldun sadece Samicim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
E abi ben Zehra Güneş yazınca bu afet çıkmadı

Taner beyle bir sorununuz var ise Taner beyi kenara çekelim hemen Barış Bey.Bana mi dedin Taner Bey. Kendimden gectigim dogrudur. Hayirli cumalar haydi namaza
Bu hatunu begenmeyen adam ılıktır. Ki berkeden bahsediyoruz.
Adam penalti noktasindan kafa caktiVideodan adam begenilmez hatta youtubede sirf golleri gosterilmis Forvetin oyun stilini anlamak zor ve yorum yapilmaz Ama Bu Misirli cocuk Mermi gibi gidiyor sutlari yada bana mi oyle geldi Baya kuvvetli birine benziyor .
Bana mi dedin Taner Bey. Kendimden gectigim dogrudur. Hayirli cumalar haydi namaza
Kulubu gelen haberlere bakarsak acayip itici ama nolursa olsun, 20-25 yas arasi transfer targetlar hep biraz olsa bile heyecan veriyor.Su Mohammed gelsin yaw
saf yetenek
On direge de iyi kosular yapiyorAdam penalti noktasindan kafa cakti