Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
U40 fener şampiyon olacak.Diego Perotti ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, Atalanta'nın yıldızı Papu Gomez'e kancayı attı. Corriere di Bergamo'nun haberine göre; Sarı-Lacivertliler, Gomez için Atalanta'ya 5 milyon euroluk bir teklifte bulundu

Bonservisi elinde olan oyunculara verecek para bile yok kasada demek ki, yoksa illa arayış olurdu. Ffp tek derdimiz değil.madem para yok bonservissiz adamlara çökün bari teixeira,pato,a.musa falan var
Muslera 1.kaptan tabiki ama sakatlıktan dolayı koca kafa 1 gibi görünüyorBizde takim kaptanı Muslera mi Arda mi...
Pas.Hande Başladı. Alayına on basar
Hande Baladın acil
Hanımefendi tayfasından bir kez daha anlamadığını teyit etmiş oldun.Sağol üstadPas.
Çirkin bu be
Olm bunun nesini beğendin yavHanımefendi tayfasından bir kez daha anlamadığını teyit etmiş oldun.Sağol üstad
Gözlerinin hafifden çekik olması ve tabi ki fiziği üstad... Herkesin beğeni kriteri farklıdır.Beğendiğin hanımefendiler den 2 örnek at da görelim.Olm bunun nesini beğendin yav![]()
Luyindama mı döver Caulker mı?
bir bok olmayacak
Atamam maalesef bana saklılarGözlerinin hafifden çekik olması ve tabi ki fiziği üstad... Herkesin beğeni kriteri farklıdır.Beğendiğin hanımefendiler den 2 örnek at da görelim.
Gelde gülme.Dün bugün demisti yd

Gelde gülme.![]()
@Elmander_9: Galatasaray’da inanılmaz olaylar yaşanıyor, gözlerim yaşardı...
Önce bende inanamadım ama gerçekmiş...
Galatasaray’lı iş adamları elini cebine koyup Kulübe destek veriyor...
Transferde engeller ortadan kalkıyor..
Nasıl Fenerbahçe Thiam’ı sözde hediye olarak aldı... Aynı sistemle İrfan Can, Visca transferinde bekliyorum.
Mesela 14 yerine 10 gösterip 4’ünü iş adamları Başakşehirle sponsorluk anlaşması yapması gibi..
Onyekuru Galatasaray’lı Galatasaray forması giyecek!...
Belhanda Galatasaray’da indirime gidip sözleşme uzatacak!
Marcao’nun sözleşmesi uzatılacak!
Yerli sağ bek alınacak!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi