Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala ayı hataları yapıyoruz.İrfan tabiki ihtiyaç.Ama bize sert, hızlı top çalan orta sahada lazım.
bize en öncelikli rakibin dengesini bozacak, fark yaratacak iki tane kanat oyuncusu lazım. forvet lazım.
bizim maçların çoğunda çekdiğimizz en büyük sıkıntı bireysel olarak ofansif anlamda rakibi hiç tehdit edemiyoruz.Adamlar istediği zaman önde basıyor ve hemen geriye dönebiliyorlar.Ve biz çoğu zaman kalabalık savunmaya , oturmuş savunmaya hücum etmeye çalışıyoruz.
katılıyorum bi tane irfancanla takım duzelecek sanıyolar. bu takımın 7 tane net adama ihtiyacı var. hiç yoktan irfana verilecek parayla 2 3 tanesini alma şansımız olur.

Tek başına mı oyunda tutacaktı gerzek Prandelli'nin takımını ? O sezonki genel performans ortada , Galatasaray kaç kere gruptan çıkmış tarihinde , bunların kaçında Melo var sen önce buna cevap ver. Tuhaf tuhaf yorumlamayın şu oyunu yahu , futbol süt çocuklarına göre bir oyun değil , romantik komedi izle sen bu kafayla iyisi mi. Galatasaray tarihinde bu derece faydalı 5 topçu falan vardır , sevmiyorum diyen ya futboldan anlamıyordur ya da kripto takılıyordur. Bir Galatasaraylı Melo'yu nasıl sevmez lan ?

Melo şampiyonlar ligi maçlarında cidden kötüydü ama tutup da tarihimizin en iyi orta sahalarindan birini 5-6 maçla gömmek mantıklı iş degil..Melo gidince Fernando hariç düzgün adam alamadık yillardir

Kasımpaşa Chelsea forması giyen Danny Drinkwater'ı ile anlaşmıştı. Ancak transfer, resmi olarak açıklanamadı. Yıldız futbolcu İngiltere uçuşları kapalı olduğu için gelemiyordu ancak özel izin ve özel uçakla oyuncu bugün İstanbul'a geldi.

Drinkwater'ın İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayabilmesi için Kasımpaşa Kulübü'nün sahibi Turgay Ciner özel uçağını gönderdi. Ayrıca pandemi nedeniyle oyuncu için İngiliz ve Türk yetkililerden özel izinler alındı.

Yarım sezon kiralandı
Yarım sezon Kasımpaşa forması giyecek İngiliz orta sahaya oyuncusu 200 bin Euro kazanacak. Ayrıca Chelsea'ye 80 bin Euro'da kiralama bedeli ödenecek.

30 yaşındaki futbolcu Manchester United altyapısında başladı ve sırasıyla Huddersfield, Cardiff, Watford, Barnsley, Leicester City, Burnley, Aston Villa ve Chelsea formaları giydi. Drinkwater bu transferle ilk kez İngiltere dışında bir takımda forma giymiş olacak.

Hakemler böyle kalitesiz olunca futbolcu da doğal olarak faul almaya oynuyor. Oysa hakem göz yummasa kendini yere atan oyuncu aldatmadan kart görse, oyun bu kadar durmasa, bizim rezil vasifsiz teknik direktörlerimiz adam akıllı antrenman yaptırsa da oyuncularda topu oyunda tutabilse kalite bayağı artar. Tabi bu hiçbir zaman yaşanmaz bizim ülkenin liglerinde.
Sadece hakem değil teknik direktörler bunu bir taktik parçası olarak kullanıyor. Malesef bu oyuncular hiç bitmeyecek. Ha birde televizyondaki yorumcu musfeddeleri var.

Gırgır yapıyorlar hocam bir şey çıkmaz
Ya çıkarsa ? :)

taraftarın şuanki hali ve psikolojisi berbatken bu konuda gırgır yapanın kendisi ne olur bilemiyorum

tansel taşanlar denen adam terim kovulacak duyumu verdi gerçekleşmeyince ipe götürdüler adamı sözlükte çizdiler nerdeyse üstünü

Ya çıkarsa ? :)

taraftarın şuanki hali ve psikolojisi berbatken bu konuda gırgır yapanın kendisi ne olur bilemiyorum

tansel taşanlar denen adam terim kovulacak duyumu verdi gerçekleşmeyince ipe götürdüler adamı sözlükte çizdiler nerdeyse üstünü
alkislanmasi daha kotu olurdu ustunu cizmelerini anlayabilirim

Kasımpaşa Chelsea forması giyen Danny Drinkwater'ı ile anlaşmıştı. Ancak transfer, resmi olarak açıklanamadı. Yıldız futbolcu İngiltere uçuşları kapalı olduğu için gelemiyordu ancak özel izin ve özel uçakla oyuncu bugün İstanbul'a geldi.

Drinkwater'ın İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayabilmesi için Kasımpaşa Kulübü'nün sahibi Turgay Ciner özel uçağını gönderdi. Ayrıca pandemi nedeniyle oyuncu için İngiliz ve Türk yetkililerden özel izinler alındı.

Yarım sezon kiralandı
Yarım sezon Kasımpaşa forması giyecek İngiliz orta sahaya oyuncusu 200 bin Euro kazanacak. Ayrıca Chelsea'ye 80 bin Euro'da kiralama bedeli ödenecek.

30 yaşındaki futbolcu Manchester United altyapısında başladı ve sırasıyla Huddersfield, Cardiff, Watford, Barnsley, Leicester City, Burnley, Aston Villa ve Chelsea formaları giydi. Drinkwater bu transferle ilk kez İngiltere dışında bir takımda forma giymiş olacak.
Bu herif nasıl 30 yaşındaymış 35 civarı vardır diyordum

Sözlükte kaide gurrpeginin wpda 5 transfer olacağını söylediğini yazmış

salih uçanla mohamedin başlıklarınada entry girmiş neyse diye

hadi 2si gelse diğer 3lü kim,ndiayemishiye falan değildir inş
ben de okudum sözlükte bu muhabbet döndüevet. o arkadaşlar arasında..bir de sanki isim teleffuz etmeden dolaylı yoldan ima etmişler bazı isimleri..benim anladığım onyekuru,salih uçan,mohammed,seri birde net olmayan irfancan

@Can Özbek @Yusuf Ciftci Dövüşmen..
dövüşmen-guzum-1.webp

ben de okudum sözlükte bu muhabbet döndüevet. o arkadaşlar arasında..bir de sanki isim teleffuz etmeden dolaylı yoldan ima etmişler bazı isimleri..benim anladığım onyekuru,salih uçan,mohammed,seri birde net olmayan irfancan
Listeye bak net olanlar sabri semih jem tarık net olmayan neymar

keşke bilinmedik 5 tane taş gibi scout transferi yapsak marcao gibi

tabi bi anda ontivero gibide olabilir bunlar

4-4-1-1 oynarsak daha az adama ihtiyaç duyarız .bir forvet bir sol kanat birde Salih alınırsa sistem oturur feguli 10 numaraya çekilir bitti gitti .yada sağ bek alınıp linnes sağ açık oynayacak

Muslera
Şener. Donk. Marcao. Emre Taşdemir

Linnes Taylan. Salih. Emre kilinc

Feguli

Muhammed

4-4-1-1 oynarsak daha az adama ihtiyaç duyarız .bir forvet bir sol kanat birde Salih alınırsa sistem oturur feguli 10 numaraya çekilir bitti gitti .yada sağ bek alınıp linnes sağ açık oynayacak

Muslera

Feguli

Muhammed

Şener linnes önlü arkalı 10 maç oynasın taraftarin yarısı kanser olur

Muslera

Feguli

Muhammed
reis daha az adam icin 2-3-1 falan oynasak olmaz mi

Muslera

Feguli

Muhammed
Bismillahirrahmanirrahim

Bir denesek 😄
Bu malzemeye bu kadro sağ bek varda ben mi koymadım sağ açık Oğulcan dan ise Linea daha kanat gibi kanat .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt