- 31 Mayıs 2010
- 5.241
- 3.009
- 1.748
Adamlar şerefsiz falan ama bizden her zaman transferde başarılı oldular almak isteyince alıyor adamlar .UEFA TFF takmıyor şike yapıyorlar ceza yok adamlarda her türlü pislik var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garip bir kulüp bunlar. D'Avila D'Avila diyoruz da bunlar çok daha beter durumdalar.
![]()
ROGON - Danışman firma - Oyuncu danışmanı
Bu ROGON için genel bakış sayfasıdır. Bu sayfada ROGON'in ilgilendiği tüm oyuncuları görebilirsin.www.transfermarkt.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 108334
Koc kuzusu var,onlara ait bi para yokAdamlar işi ağda gibi uzatmıyor. Para var huzur var
Tabi ki öyle, ilk bizimle adı anıldığında başlamıştım takip etmeye. Ama çok ayrı yerlerde geziyorlar Ali Koç ile birlikte onlar. Tesislerinde, antrenmanlarında ağırlı olan ne futbolcuları ne de herhangi bir isimleri var. Bu yüzden çok çabuk dağılıyorlar senelerdir. Böyle devam etmelerini diliyorum.Fena oyuncu degildir.
Ama GS , FB veya BJK‘ta oynicak seviyede degil anca iyi bir yedek ve back-up olur.
Kendi genclerini deger verseler aynisi olur ama amac, gencleri aliyoruz deger veriyoruz demek ...
Altinordudan aldigi oyuncular ne oldu ?
Birisi tutunamadi öbürü kirada..
Fenerbahçe, Burak Kapacak için Bursaspor'a resmi teklif yaptı. Kapacak, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Kulüpler resmi görüşmelere başladı. (TRT Spor)
Tabi ki öyle, ilk bizimle adı anıldığında başlamıştım takip etmeye. Ama çok ayrı yerlerde geziyorlar Ali Koç ile birlikte onlar. Tesislerinde, antrenmanlarında ağırlı olan ne futbolcuları ne de herhangi bir isimleri var. Bu yüzden çok çabuk dağılıyorlar senelerdir. Böyle devam etmelerini diliyorum.