- 1 Ağustos 2014
- 63.988
- 75.280
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya var bilmiyorsun sanırımDiagne'nin çalışma izni alması çok zor. 2 yıldır milli takımda yok ve başka ülke pasaportuda yok.
İrfancan için üzülen taraftar ergenden başkası değildir.
Ben ikna oldum

İrfancan için üzülen taraftar ergenden başkası değildir.
Vasat bir oyuncu için koskoca kulübün içine ettiler ne hallere düşürdüler.
Hiç bir numarası yok.
Bir tane Avrupa takımı istemiyor izlemiyor bile.
Bakmayın siz bize itelemek için yaptıkları Milan haberlerine.
Leş ötesi bir transfer olur.
En az diagne ve akbaba kadar kazık bir transfer olur.
Evet Rogon yineSzalai menajerler tarafindan onerilmis oyle almislar.
Mbaye Diagne, bu sezon ligde 9 gol attı ve Galatasaray'ı şampiyonluk yarışına soktu. Taraftarlar arasında popüler ve ayrılırsa İstanbul kulübü için büyük bir kayıp olur. (Sky Sports)
Bitmiş bu iş. Bir oyuncuyu alabilmek için maddiyat ne kadar önemli ki zaten gönüller bir olsun.Ben ikna oldum
Gercekten cok buyuk kayip olur. Mangirlari gorelimMbaye Diagne, bu sezon ligde 9 gol attı ve Galatasaray'ı şampiyonluk yarışına soktu. Taraftarlar arasında popüler ve ayrılırsa İstanbul kulübü için büyük bir kayıp olur. (Sky Sports)
Namaza basla senAllah aşkına renktaş ya? Alex Teixeira nedir ya? Kaç kere izledin abi adamın maçını? 31 yaşına gelmiş herif, gideceği kulüp son takımı olur boru gibi girer sözleşmesi.
Akıllanmadınız mı abi hala? Sponsor bulacağız da 5 milyon imza parasını Teixeira ve ya Talisca'ya gömeceğiz. Tamam.
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim![]()