Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehirspor’un transfer yasağını kaldırması için yaklaşık 7 milyon TL’ye ihtiyacı var. Bu hafta içinde FIFA’daki dosyaları çözmek için görüşmeler olacak.

2-3 tane biz alsak??
Bizim bütçemiz 1 milyon Euro değil mi zaten? Onuda eskişehiremi verelim. Tarık çamdal versin

Vasfo brother neredesin,elemde misin kederde misin,gidiyorsun gunduz gece,bilmiyoruz ne haldesin

Uçaklar inmeye başlıyor yavaştan🔥🔥🔥

giphy.gif

Apo yine bağlar peşine Pato yu Modeste yi Alanı soluğu kayseride veya Kasımpaşa da alır

Zemalek Başkan Yardımcısı Hesham İbrahim: "Saint Etienne Başkanını kulübümüzden kimlerle konuştuğunu açıklamaya davet ediyorum. Saint Etienne, yaptığı tüm suçlamaları açıklamak zorunda. Bu saatten sonra yapacakları tüm teklifleri reddediyoruz, artık görüşme yok"

Zemalek Başkan Yardımcısı Hesham İbrahim: "Saint Etienne Başkanını kulübümüzden kimlerle konuştuğunu açıklamaya davet ediyorum. Saint Etienne, yaptığı tüm suçlamaları açıklamak zorunda. Bu saatten sonra yapacakları tüm teklifleri reddediyoruz, artık görüşme yok"
Adamlar hayatlarında ilk kez bir adam satıyor galiba. Bu kadar aptal bir kulüp görmedim

Burda yazildimi bilmiyorum 4 saat önce Falcao instagraminda Rooney ile Manu'da beraber oynadigi dönemdeki resimleri paylaştı Rooney Abd'de top oynuyordu ve tekrar ayni takimda buluşabilirler..

Son düzenleme:
bu apo mehmet ekiciyide munchen türkgücü fk ya kaptırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt