Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda yazildimi bilmiyorum 4 saat önce Falcao instagraminda Rooney ile Manu'da beraber oynadigi dönemdeki resimleri paylaştı Rooney Abd'de top oynuyor ve tekrar ayni takimda buluşabilirler..
rooney derby de oynuyordu abdeden dündü renktaş sanırımBurda yazildimi bilmiyorum 4 saat önce Falcao instagraminda Rooney ile Manu'da beraber oynadigi dönemdeki resimleri paylaştı Rooney Abd'de top oynuyor ve tekrar ayni takimda buluşabilirler..
Zemalek Başkan Yardımcısı Hesham İbrahim: "Saint Etienne Başkanını kulübümüzden kimlerle konuştuğunu açıklamaya davet ediyorum. Saint Etienne, yaptığı tüm suçlamaları açıklamak zorunda. Bu saatten sonra yapacakları tüm teklifleri reddediyoruz, artık görüşme yok"
Adamlar pesin istedi diye kavga cikti biz masada bile yokuzbize sans dogdu
Cidden mi tühh bende kurtulduk sanmiştim, ama hala Abd ye gidecek umudum var..rooney derby de oynuyordu abdeden dündü renktaş sanırım
falcao gitmese bile falcao gibi bi oyuncuyu 2.5 m ye bedavaya kiralamalıyız.Cidden mi tühh bende kurtulduk sanmiştim, ama hala Abd ye gidecek umudum var..
futbolu bırakmış td olmuşrooney derby de oynuyordu abdeden dündü renktaş sanırım
Belkide o paylaşimi benide takimina al Rooney diye yapmiştirfutbolu bırakmış td olmuş
Falcao da bırakır inş
Falcao ile Pato takasi yapalım
Abdurrahimi taniyorsam boştaki oyuncuya bile bonservis verir olmadi Futbola başladiği kulübü bulur yetiştirme ücreti öder..hangi takımla yapalım yaw. pato kulüpsüz değil mi
hangi takımla yapalım yaw. pato kulüpsüz değil mi
apdurrahim yapar o işiZamalek'e telefon acalim , Saint Ettiene size ipnelik yapiyor usulsuzluk yapiyor gelin onlara gicikligina belese bize verinde catlasin serefsizler diyelim
Zamalek'e telefon acalim , Saint Ettiene size ipnelik yapiyor usulsuzluk yapiyor gelin onlara gicikligina belese bize verinde catlasin serefsizler diyelim