Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Simdi seve seve gelmek isterde, biz istermiyiz

Teixeira yarın İstanbul'da
Sonraki gün de sağlık kontrolünden geçecek
Bir sonraki gün de Florya'da görürüz artık
1610782097316.png

Yönetimden birisi sakın söyleme dedi , söylersem fiyat yükselir demen lazımdı :(

Sa

İki yalan haber paylaşın da inanalım.

Galatasaray salihle anlaşmak üzere üstüne basarak söylüyorum aytacı kiralayabilir irfan persembeden önce aciklanmaz ama irfan Galatasaray'ın yeni kaptanı olacak..Gelelim yabancılar kimler onyekuru bitti onyekuru artık Galatasaray'ın futbolcusu

Enaltta oyuncunun bize gelmek istemediği yazıyor. Kulübünün istekleri zaten yüksek. Bu transferde yatmış
Mostafa icin bir teklif daha yapmisiz ama kabul etmemisler. Zamalek kulubunden bir yonetici aciklama yapmis:

Abdullah said during statements to Ontime Sport 2: "There was an offer from Galatasaray to acquire Mustafa Muhammad on loan with the intention of selling." He added: "Conferas happened with the president of the Turkish Galatasaray club, the vice president and the sports director, and there was a committee formed. Tariq Hashish and I used to ask Mustafa Muhammad for a year and a half for 500 thousand dollars and with the intention to buy three million dollars, and we refused this offer because this offer is not appropriate for the player."

He continued: "The Turkish club has returned and asked to open the door for negotiations again, loaning for a year and a half in exchange for one million dollars, and the intention of reselling 4 million dollars." He continued, "We asked Galatasaray for $ 2 million for loaning and buying $ 5 million, and the total value is $ 7 million, and the loan funds pay $ 2 million in cash."

He continued: "The Turkish offer was not made because of one of the player's agent. He sent an email after learning of Galatasaray's negotiations as Mustafa's agent. The player refuses to move to the Turkish club, and they spoke to us and apologized."

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüm kadro değişmesi mümkün değil ama 2-3 tane nokta transferle takım seviye atlayabilir, Muslera dönüyor o bir seviye atlatacak zaten, Savunmaya sezon sonuna kadar transfer yapılmasın zaten aciliyeti yok, bizim ihtiyaç duyduklarımız net Santrafor transferi bakın forvet demiyorum santrafor lazım, bu isim ligimizde denenmiş en iyi örnek Sörloth 24-25 yaşında herif bas parayı koy önlerine 15€ tiko direk verecek 5 yıl arkana bakma. Hücum her yerinde oynayabilecek Alex Teixera şuan boşta serbest, adam hücumda sihirbaz beleşe denk gelmiş alacaksın, en az 3 yıl verim alırısın 31 yaşında henüz, bakalım oynamayan sakat mesut mu, yoksa Teixera mı hükmediyor izleyelim. Ben irfan ve visca'ya çift haneli bonservisler verilmesine karşıyım, ikisini 9€ veriyorsa alınır diğer şartlar piyasa da neler var neler. Hızlı kanat konusunda 6€ onyekuruya da vermem, gider boştaki ahmed musa yı alırım beleşe, para verilecek adam takım sırtlayacak adam olmalı.

Muslera
Okan

Linnes Donk Marcao Emre
Şener Emin Ozorn Saracchi

Taylan
Aytaç

EmreK Arda AlexT A.Musa
Sekidika EmreA Ömer Kerem

Sörloth
Oğulcan

​
Alex:free 1€ imza parası
Musa:free
Aytaç:free
Sörloth:15€

Diagne:6€
Luyindama: 5€
Feghouli:4€
Belhanda:4€
Babel:free
Falcao:free
Etebo:free
Fatih:free
Omar:Dondurma

Teixeira yarın İstanbul'da
Sonraki gün de sağlık kontrolünden geçecek
Bir sonraki gün de Florya'da görürüz artık
alan bitti çinden bonservisini alır almaz geliyor

hulkla abdurrahim albayrak görüştü söz kesti hedefim şampiyonlar ligi dedi

talisca için sponsor aranıyor

uçaklar iniyor yakında sabır
Galatasaray salihle anlaşmak üzere üstüne basarak söylüyorum aytacı kiralayabilir irfan persembeden önce aciklanmaz ama irfan Galatasaray'ın yeni kaptanı olacak..Gelelim yabancılar kimler onyekuru bitti onyekuru artık Galatasaray'ın futbolcusu

Çok şükür bugünde yalana doyduk.

Mehmet ekiciye maç başı olmak uzer ben olumsuz değilim.
Kalede muslera yerine Okan falan olsa geçen sene biz galip gelrmezdik. Maç 2-2 ye gelirdi.
Kendisinden de çok beklentim yok 70te oyuna girip duran toptan veya uzaktan yaslasa yeter. Daha geçen babelin çektiği şut sayesinde atabildigimiz gol ortada.

Birde bunlardan çok şey beklememek lazım.
Pato, ekici falan düşük ücretle gelip oynasınlar razıyım. 10 kişiyle maç yapmaya çalışıyoruz.

Imkan yok . Onyekuru ile anlasilsaydi 4 ocakta istanbulda olurdu aylarca top oynamamis biri olarak.

Malesef yonetim 2. Transfer doneminde de sinifta kaliyor. Transfer donemi sadece almaktan ibaret degil. Satmayi da becereceksin.

Onyekurunun bjk macina yetistirilmemesi net soyliyim skandal. Adam oynamiyor, sadece gidip ekimden beri monaco ile anlasacaktin sartlarda. Yapman gereken buydu sadece.

mohamedi bizden baska ilgilenen takim yok herhalde alriiz yaw

Imkan yok . Onyekuru ile anlasilsaydi 4 ocakta istanbulda olurdu aylarca top oynamamis biri olarak.

Malesef yonetim 2. Transfer doneminde de sinifta kaliyor. Transfer donemi sadece almaktan ibaret degil. Satmayi da becereceksin.

Onyekurunun bjk macina yetistirilmemesi net soyliyim skandal. Adam oynamiyor, sadece gidip ekimden beri monaco ile anlasacaktin sartlarda. Yapman gereken buydu sadece.

Yok reyis ya dalgasına diyorum uyarlama yaptım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt