Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun aleykum transfer bekliyorum ve bu sarkiyi dinliyorum

Devre arası bir çok transferi bitirmeliydik cok yanlış yapılıyor coook. Bu yönetim yazın transferleri ekime sarkıtır yine 2 sene birden çöpe gidecek.

Cidden ekicinin musleraya cektigi sut neydi yav 40 metreden
Tipik bi fb golü olacakti

1-2 ay önce bende dahil herkes bir umut transfer sezonu açılır açılmaz 2 haftada tüm transferler yapılır Beşiktaş maçına hızlı kanatlar yetişir diye hayal ediyorduk

Şimdi yine hayal kuruyoruz son 2 haftada tüm transferler yapılır eksikler kapanır diye..

1 şubatta kıyamet kopacak herkes vaziyet alsın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 2-3 gün kala yalandan oraya buraya uçar monacospor bize onyekuruyu vermedi elimizden gele herşeyi yaptik olmadi hocamiza ve oyuncularımıza güveniyoruz açıklamasını bekleyin

Galatasaray'da uzun süreli sakatlığının ardından Muslera'nın Beşiktaş derbisinde kadroda olması bekleniyor

Bu diyorum işte bu herif oynadığı her maçta aynı zimbadan atıyor. Hatırladığım iki aynı şut vardı maçta. 2m garanti ücret + maç başı veyahut performans bonus şeklinde gelecekse gelsin.
Vazgeçtim ardanin maaşa gelecekse yine ökeyim ben.
Maç başı 20 dakika oynayıp, 93 dkika oynayan ve 2 alan Akbabadan daha fazla katkı vereceği aşikar.
2 tane de 6 aylik fofana kadar oynayacak hızlı beyinsiz bulduk mu yaza atarız kendimizi.
Ama doğru bariyer vardı, bariyer varsa transfer yapılmaz ve birileri oyuncularımıza 3 kat pahalı teklif etse de beklesek dersin. SANARSIN s.liginde her sene çeyrek oynuyorsun da oyuncularına teklif gelmesini bekliyorsun.

Gereksiz herifler

Ardindan bi sut daha cekmisti. Muslera direkt tuttu diye kolay gözüküyordu. Nandonun positioningi cidden top class düzeyinde. Ama bakalim ziplayis vs. Nasil olacsk. Bir de Nando bacakla ayakla girmeyi cok seviyordu o nasil olcak

İsmi Mohammed olan bir topçunun bile Galatasaray'ı istememesini başarmak daha büyük başarı.

Helal olsun @mustafa cengiz

1610785899663.webp

Babadan kalma 2-3 tane benzin istasyonundan başka hiçbir geliri olmayan Dinçer azaphan nasıl olupta hayatı boyunca asla ulaşamayacağı paraları verip İrfan ı alacakmış onu merak ettim

eşi bile Sinan Engin torpiliyle beyaz TV de maaşlı çalışan biriymiş

Dinço anca irfan’ın arabasının mazotunu fuller başkada bir şey beklememek lazım

Babadan kalma 2-3 tane benzin istasyonundan başka hiçbir geliri olmayan Dinçer azaphan nasıl olupta hayatı boyunca asla ulaşamayacağı paraları verip İrfan ı alacakmış onu merak ettim

eşi bile Sinan Engin torpiliyle beyaz TV de maaşlı çalışan biriymiş

Dinço anca irfan’ın arabasının mazotunu fuller başkada bir şey beklememek lazım

verebilse bile bu is is değil

koctan cok parası olan yok bak nasıl sicti 3 yıldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt