Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gel be... videolari müthisti

meyer, musa falan hikaye bunlara para bayılınmasın boşuna. futbol hayatı bitmiş adamlara 3-5 sene gereksiz mukaveleler verilmesin. 23-26 yaş aralığı kabul edilebilir az biraz piyasası olan adamlar alınsın. Maceraya gerek yok. Forvetimiz yok bu bir gerçek Mustafa inanılıyorsa denenebilir adamın piyasasıda var. Al en kötü benzer paraya satarsın 5-6 ya. İrfan 7-8 eder yerli olsada eder olmasa de eder. İyi topçu. Onyekuru zaten tartışılmaz 5'e falan..Bizim hoca ve takımla kimyası çok uyuyor. Ndiyaşşeyimiye 3 milyon falan hikaye en fazla ederi 1.5 civarı. ki ben oyuna katkısını pek görmedim. Orta sahayı yetenek olarak geçemeyen adam Gs topçusu olamaz bana göre. Birde eski takımlarında 10 numara forma giymiş. Biraz teknik olması saha içinde pas alanlarını genişletmesi yani vizyonu olması beklenir. Yani Onye ve İrfan parasını hakedebileceğini kariyerleri ile göstermiş oyuncular yanlarına risk transferi mustafa alınabilir. Sonuçta mutlaka hareketli bir golcüye ihtiyacımız var. Falcao bitik zaten. 3 transfer şimdilik şart gibi. Onye-irfan-mustafa. belki trezequetde kiralanabilir.

Yousuf
Irfan
Muhamed
Onyekuru
Hatta visca

Alinmali ama biz şikecilerin transferleri izliyoruz

Ya da onyekuru saga, arda sola. Ama onye sagda nasil bilemiyorum

Onyekuru anca solda oynayabilir ya kanat forvet tarzında. O kadar orta açan, pas oyunu oynayabilen bi adam değil zaten soldan otoban yapması gerekiyor birşeyler yapabilmesi için. Transfer yapabileceğimizi hiç sanmıyorum ama hem sağda hem solda Onyekuru tarzında oyuncularımız olsa Arda merkezde güzel işler yapabilir Feghouli ile dönüşümlü olarak. Keza Emre Kılınç biraz Sivas'ta ki formuna yaklaşsa, adam akıllı oynasa Onyekuru-Emre sağlı sollu idare eder bizi.

Mohammed in twitlerinin altındaki postlara baktım da taraftar kızgın ama gitmesini istemiyor geneli

10 yıl önce arda-atletico transfer döneminde yaşadığımız senaryoyu yaşıyorlar sanki

Zamalek için önemli bir oyuncu olduğu aşikar ama zamalek ne kadar önemli bir kulüp olur tartışılır..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav arkadaslar

o gün bi ara forum göctü, sonra geldi... o gün bugündür mobil uygulamasina giris yapamiyorum. Yardimci olabilecek biri varsa cok makbule gecer...
Safariden veya bilgisayardan girebiliyorum normal sekilde

ama
Ne hikmetse app uygulamasinda hata veriyor, sifremi degistirdim, yine ise yaramadi... app uygulamasinin cerezlerini sildim, yine ise yaramadi... uygulamayi komple sildim
Telefondan, tekrar indirdim.... yine ise yaramadi

Taylan Belhanda
Emre Arda Onyekuru
Mostafa

Şu orta saha/hücum hattı alternatifleri ile birlikte ikinci yarı için yeterli bence. Kurulabilirse tabi...

Allah gidersin, benim gücüm yetmiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
images (8).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt