Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ne etkilesim attention whore ciktilar abi kardes

10 no Samatta giymiyor mu
Bizde sneijder melo gibi. Yeni sezonda 10 alir.
Ama yemin ederim hic tedirgin degilim bundan. Lider felan degil tam bir diva. Kötü oynayan takimin en kötüsü olur. Hatta iyi oynayan takimda da kafasi eserse bok gibi oynar. Bi Sneijder Hagi Alex gibi degil mesela. Onlar daha liderlerdi
5 mac iyi oynayip sicisa gecer. En güzeli Pelkasi yok etmis olurlar

ki simdiden alex - Hagi ile kiyasliyorlar. Önce bi Sneijder gibi olsun. Öyle olursa heykelini dikerler

Terim'in yerinde olsam 10 kere istifa edip Bodrum'da, Ayvalık'ta taşak kebabı yapıyordum şimdiye. Adam 2 yıldır Arsenal maçında kolu çıkan Kaptan Bülent gibi takılıyor.

Bizde sneijder melo gibi. Yeni sezonda 10 alir.
Ama yemin ederim hic tedirgin degilim bundan. Lider felan degil tam bir diva. Kötü oynayan takimin en kötüsü olur. Hatta iyi oynayan takimda da kafasi eserse bok gibi oynar. Bi Sneijder Hagi Alex gibi degil mesela. Onlar daha liderlerdi
5 mac iyi oynayip sicisa gecer. En güzeli Pelkasi yok etmis olurlar

ki simdiden alex - Hagi ile kiyasliyorlar. Önce bi Sneijder gibi olsun. Öyle olursa heykelini dikerler
Bol gol attıkları maçlarda yıldız olacaktır. Kötü maçlarda bir şey yapabileceğini bende düşünmüyorum. 1-2 maçta kilit açar ama

Febe sanki limite sigdirdi okadar transferi? Gerci adamlar perotti oynamadigi zaman roma bunlara para öduyormus, buna inanan limitleri aşmadiginada inanir

niye biri bişey yazdığı zaman cvp ama fb oluyor
fb ile ilgili bişey dedim mi
ben de biliyorum fbnin uymadığını başkan da. hatta adam dedi basın toplantısında 2 kere aşmışlar diye
zamanında çıkıp o kdr laf etmeseydi başkan belki şimdi kendisi de ihlalde bulunmaktan gocunmayacaktı
ama o kdr laf ettim ben yaparsam olmaz diye aşmıyor belli ki

niye biri bişey yazdığı zaman cvp ama fb oluyor
fb ile ilgili bişey dedim mi
ben de biliyorum fbnin uymadığını başkan da. hatta adam dedi basın toplantısında 2 kere aşmışlar diye
zamanında çıkıp o kdr laf etmeseydi başkan belki şimdi kendisi de ihlalde bulunmaktan gocunmayacaktı
ama o kdr laf ettim ben yaparsam olmaz diye aşmıyor belli ki
Valla ozm, transfer falan yapamayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt