Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşıdaki uçakta Air France yazıyor galiba. Onun logosu da var.

1610807090263.webp

1610807102115.webp

O kayyum işi genel kurulun toplanıp su tonton dede gibi geçici bir yönetim seçmesi gibi bir olay.
Yani tahminen eşref falan gelirdi.
Aralık'ta istifa erselerdi kardeşim kaldıklarında verdikleri zarar gittiklerinde daha fazla.
Hayır belki kayyumdaki adamlar Mayıs'ta secilirim lan diye sağlam sponsor bulup.maarafsiz sağlam işler yapacaktı.
Aralık ayında çekip girmeyi kafaya koymuş bir yönetimden ligin ikinci yarısı için yatırım bekliyoruz. İşin özü beklemeye devam o transferler gelmeyecek.

Nshimirimana ayni Ndayishimiye gibi ayni menajerlik sirketinden. Malatya dogru isler yapiyor.

Yazik ya. Vallahi cok yazik.

Tutar, tutmaz bilemem ama Malatya bile bu 18 yasinda gelecek vaadeden afrikali milli oyuncuyu bulup cerez parasina getirebiliyor!!

Bizden alacagi enayi parasi ile daha kac tane alacaklar kimbilir.

bu yönetim ciddi manada inanılmaz vasıfsız göz göre göre adamlar bu seneyi çöpe attılar

O kayyum işi genel kurulun toplanıp su tonton dede gibi geçici bir yönetim seçmesi gibi bir olay.
Yani tahminen eşref falan gelirdi.
Aralık'ta istifa erselerdi kardeşim kaldıklarında verdikleri zarar gittiklerinde daha fazla.
Hayır belki kayyumdaki adamlar Mayıs'ta secilirim lan diye sağlam sponsor bulup.maarafsiz sağlam işler yapacaktı.
Aralık ayında çekip girmeyi kafaya koymuş bir yönetimden ligin ikinci yarısı için yatırım bekliyoruz. İşin özü beklemeye devam o transferler gelmeyecek.
Kayyum atanırsa onlarında transfer yapma ihtimalleri olmuyor. Onlar kısıtlanmış yetkilerle sadece seçime götüreceklerdi yani trasnfer falan yine olmayacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt