Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin mesutu ima ederek attığı twitin yorumlarına baktımda bizden bu kafayla hiç bir b.k olmaz. Şuanda hagi yi futbolcu olarak transfer etsek abartmıyorum sevinçten bayram edecek kafada insanlar var.

Julian Nagelsmann: "Ocak ayında yeni forvet almayacağız. İki tane golcümüz var. Sezon başında Sörloth ve Hwang'ı aldık. İkisini de transfer ederken inancımız ve öngörülerimiz vardı. Her ikisi de kendini geliştirecek. Bu sadece biraz zaman alacak ve sabretmek gerekecek."

sörloth bahsini kapatalım ve olabilitesi olan transferlere yoğunlaşalım
paşa aytaç'ı salar mı

Abv yonetim ya omerle taylanla sampiyon olmaya calisiyoruz. Onumuzdeki 4-5 mac fikstur cok zor sunlara transfer yetismiyosa gecmis olsun hic yapmayin transfer

Mesut'u boklamaya gerek yok ama tutarsa ligin içinden geçebilir, iyi transfer tutmazsa rezalet olur. Tutmamasını ümit edelim.

Bizim bu sene hedefimiz kupa olmalı bana kalırsa. Yarın akşam yenilirsek zaten yarıştan koparız gibi geliyor bana. Kupayı alırsak hiç değilse avrupaya direkt gideriz.
Tutarsa da tek bi transferle sampiyon olunmuyor kardesim,senelerdir ogrenemediniz mi bunu?van persie,nani geldi.nani iyi katki verdi ama benimseyemediler,elestirdiler de,sonra da gitti.sonuc mu?teknik direktorluk vasfi bile olmayan rikerink 2 kupa aldi,o yaz transferlerine agladiginiz fener 0,bjk de sampiyon oldu. Ayrica Yarin maci kazanamasak bile niye vazgecelim sampiyonluktan?30 küsür hafta var.fatih terim var.fb top mu oynadi?bjk cok mu iyiydi?yoksa fb hakemlerle 10-12 puan alip yarista mi tutuldu,bjk bikac macta bariz hakem hatalariyla maç mi kazandı?once bunu bi sorgula.iyi forumlar,ama bu tarz dusuncelerle pek görünmüyor

Fener'in yurt içinde bir cezaya uğradığı yok da uefadan bir kısıtlaması falan yok mu? Bunlar Avrupa bileti alınca rahat rahat gidebilecek mi?

Piramitci gelse bari. Diagne denen herif beni hasta ediyor. Semihe kafa topu veriyor. Kalibinin adami degil

Ondan önce kanat alalım bence.
Olası bir Diagne satışında forvete öyle bakarız.
onyekuru-fatih-terim.webp

Mesut tutmayacak gibi geliyor bana. Tek artısı bugün bütün dünya da haber olurlar. Mesut 'un çok büyük hayran kitleleri var Afrika'da, Asya da Hindistan da v.s . Nedense çok fazla seviliyor. Dünya genelinde.

Antu denilen irkci fbnin bok cukuru bize laf atiyorlarmis kuduryorlar diye. He amuha kuduryoruz mala bak ya .d
sneijder kadar performans gösteremez magazinlerde izleriz o kadar. Yilda 3-4 mac oynar

Tutarsa da tek bi transferle sampiyon olunmuyor kardesim,senelerdir ogrenemediniz mi bunu?nani geldi iyi katki verdi ama benimseyemediler,elestirdiler de,sonra da gitti.sonuc mu?teknik direktorluk vasfi bile olmayan rikerink 2 kupa aldi,o yaz transferlerine agladiginiz fener 0,bjk de sampiyon oldu. Ayrica Yarin maci kazanamasak bile niye vazgecelim sampiyonluktan?30 küsür hafta var.fatih terim var.fb top mu oynadi?bjk cok mu iyiydi?yoksa fb hakemlerle 10-12 puan alip yarista mi tutuldu,bjk bikac macta bariz hakem hatalariyla maç mi kazandı?once bunu bi sorgula.iyi forumlar,ama bu tarz dusuncelerle pek görünmüyor

Ağladığınız falan genellemezsen sevinirim. Ben zaten o bahsettiğin şeyleri gözeterek söyledim renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt