Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.396
- 2.277
- 2.278
Mesut en az 7.5 filan alacaktir. Ffpye tff limitlere aykiri degil mi bu olay yine mi sike yapacak fener
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz misirli alamayiz ancabu kadar beceriksizliği hak etmiyoruz elalem işi takır takır bitiriyo şu mısırlı herifi bile alamıyoz sıçım böyle işe
Oynasin da görelim diyorum basindan beri,daha once gelenleri de gordukAntu denilen irkci fbnin bok cukuru bize laf atiyorlarmis kuduryorlar diye. He amuha kuduryoruz mala bak ya .d
sneijder kadar performans gösteremez magazinlerde izleriz o kadar. Yilda 3-4 mac oynar
Yok mesut kuslarda oynamak icin, kuslara 3 milyon euro ödeyecekmis senelik, böylece limitte kara geciyorlarMesut en az 7.5 filan alacaktir. Ffpye tff limitlere aykiri degil mi bu olay yine mi sike yapacak fener
Bi iki göz boyama yapar o kadar. Iyi olan pelkas düserOynasin da görelim diyorum basindan beri,daha once gelenleri de gorduk
evli barklı adamın ne magaziniAntu denilen irkci fbnin bok cukuru bize laf atiyorlarmis kuduryorlar diye. He amuha kuduryoruz mala bak ya .d
sneijder kadar performans gösteremez magazinlerde izleriz o kadar. Yilda 3-4 mac oynar
Bende anlamiyorum ki . Vallah Falcaodan sonra yildiz felan istemiyorum. Ki Mesut bunlari cok sinir ederMesut’u niye kıskanalım anlamadım adam doğru düzgün maça çıkmadı son zamanlarda. Bizim Falcao kazığı gibi olacak.
Arda da evli eeevli barklı adamın ne magazini