Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesut'u fener almadı ki, zengin fenerbahçeliler aldı derseniz evet derim ama. Ayrıca da bir bok olmaz, Mesut bizim ligde sezonda 15 maça çıksa başarı olur

Birde demiyorlar mı kuduruyorlar diye. Lan neyine kuduracağız. Adam 1 senedir top oynadığı yok, Arsenal’de kadroya giremeyen bir futbolcu. Real in en iyi zamanında sisteme ayak uydurmuş şu an eski halinden eser kalmamış topçu. Falcao da böyle geldi, vanpersie de ne yaptılar koca bir hiç. Böylesi dangalaklıkları umarım bizim takım bir daha yapmaz.
Yemin ederim anlamiyorum ki. Mesut lider felan da degil, kötü dönemde sahi eline alsin veya Sneijder gibi füze caksin. Tek olumlu olayi samatta ile uyusmasi. Ama en iyi adamlari olan pelkas gg olur

Adamlarin sene basinda tff limiti 200m tl idi mesutu aldilar :D bi bize limit ffp var

Fenerbahçe en iyi bölgesine Mesut'u aldı. Çok fazla güç katmayacaktır. İyi transfer fakat takım olarak iyi bir kadro yapıları yok. Yaptıkları transferler sadece taraftarın gözünü boyamak için

şu cagneyı kadro dısı bırakın o sac ne kardesım

Senin cok iyi sistemli bir takimin olur mesut belki kalitesiyle is yapar. Fener ne oynadigini bilmiyor. Topu alanya verdigi gibi verecek mesuta pres mi yaptiracaklar
Hahha super yorum,mesele transfer değil mesele fb takim mi o : )mesutun beli tutmazsa,ve fizik olarak fena olmazsa hucumda isi çözmesini bekleyecekler ama ne derece katki verecek,onu da gorecegiz.adam hic bi zaman mücadele eden,kosan,defansa yardim ede,fizigiyle ayakta kalan tipte biri olmadi,ilginc olacak

Ali gibi transfer yapacaksam Cengiz yönetimine bile şükrederim. Bizim öyküneceğimiz adamlar Nur Çebi gibi yöneticiler olmalı, Ali Koç gibi 100 yıllık kulübü kuması eylemenin kimseye faydası yok.

Mesut transferiyle ilgili fikirlerin?
Hayırlı olsun, o da 2016dan beri top oynamıyor. Pas oyunu da oynamayan bir takım için sadece pr transferi olur. Hele de Avrupa ve stat geliri yokken.

Benim bu tarz işlere bakışımı biliyorsun zaten Falcao'ya da başından beri karşıydım.

1610815365087.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt