Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Limitin yarısı Mesut’a yarısı Kruse ye gitmiş 100 milyon Mesut’a 100 milyon kruseye

Daha Kadrolarındaki 30 küsür elemana çakıl taşı veriyorlar heralde

Sorsan sizin 1 milyon Euro limitiniz var transfer yapamazsınız diyorlar şikeci kafası tinerci kafasını geçti :asd:

Bu limitler sadece Galatasaray a varmış gibi davranan Başkanındır suç

Abicim Mustafa Cengiz burası Galatasaray adamın g.tünden kan alırlar kannn

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali gibi transfer yapacaksam Cengiz yönetimine bile şükrederim. Bizim öyküneceğimiz adamlar Nur Çebi gibi yöneticiler olmalı, Ali Koç gibi 100 yıllık kulübü kuması eylemenin kimseye faydası yok.
Nurcebi fikonun yonetiminde 2. Baskandi. Neresine öykünecegiz onun. Biz atalanta baskanina öykünelim

Koç vizyon olarak berbat ama cömertlik konusunda bayağı iyi . Adam hibe etti fbye paraları hala da alıyor. Bizim de Özbek 15 milyon veriyor faiziyle alıyor vay arkadaş

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfermarkt ölçü değil tabii ki ama onlar bile Mesut'un değerini 5 milyon euro yapmış. PL de oynayan her futbolcuya abartı fiyatlar yazan transfermarkt Mesut'u 5 milyon euro yazdığına göre Mesut'un zamanı geçeli çok olmuş

Limitin yarısı Mesut’a yarısı Kruse ye gitmiş 100 milyon Mesut’a 100 milyon kruseye

Daha Kadrolarındaki 30 küsür elemana çakıl taşı veriyorlar heralde

Sorsan sizin 1 milyon Euro limitiniz var transfer yapamazsınız diyorlar şikeci kafası tinerci kafasını geçti :asd:

Bu limitler sadece Galatasaray a varmış gibi davranan Başkanındır suç

Abicim Mustafa Cengiz burası Galatasaray adamın g.tünden kan alırlar kannn

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim başkan Melek başkan , kıyamaz o

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bırakın bu işleri adam oynarsa iyi adam işte ne gelecekti kaç yaşında gelecekt.i yönetimsel açıdan sakız gibi çiğneyip tükürüyorlar bizimkileri. futbolcu izleyecekler bari. Biz sekidika girsin, kerem girsin, bartuğ girsin, ömer bayram çıksın, donk oynasın derdindeyiz.

Bizim E-Sporla Juventus'un E-Spor'u Pes atıyo şuan da Ali Yavuz-Kerem*Bartuğ-Fatih Öztürkle falan oynuyoruz 1-1 devam ediyo.Yönetim kadromuz iyi mesajını veriyo yine :D Canlı Yayın Resmi Youtube hesabımızda..

Adam gibi bir santrafor ve onyekuru ile bilr sampiyon oluruz ama bu mal yonetim bunu beceremez muriqi sorloth tarzi bir santrafor uzerine onyekuru yeter artar bile

Bunlar bu senede sampiyon olamazlarsa kocu yakarlar .d

Fener için bu sezon da şampiyonluk kaçarsa ağır bir yıkım olacak yalnız.

Bilinmedik heriflere saçma sapan paralar saçmamak bir yandan güzel.

Ancak bedava bile adam alamamak büyük bir facia.

Yönetim nefret ediyorum sizden nefret!

35 yıldır bu takımın tek bir maçını bile kaçırmadan izliyorum bu diagne kadar değişiğini ilk kez görüyorum .. Tam bi arıza o ayrı bir şeyde şut yok ,çalım yok ,hız yok sürat yok yerden 5cm zıplayamıyor penaltıların yarısını atamıyor ama adamın 60 maçta 50 golü var bu ligde:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt