Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arif bey değerli bir analiz yapmış ancak katılmıyorum

En son 1 yılı geçkin süre önce oynamış bir adamı alınca şampiyon olacaklarını sanan mal sürüsü sevine dursun. Göreceğiz.

33 yaşında sakat adamı aldık diye seviniyorlar mı bide? Van persie den beter olacak bu adam.

İşin gerçeği fena patladık renktaşlar kadromuz kötünün kötüsü bana göre ilk 11 e direk forma alıcam 5 net oyuncu lazım yoksa fena patlayacağız durum onu gösteriyor transfer olarak bi tek Onyekuru gelir başka beklentim yok mevcut oyuncular ile en mantıklı diziliş

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Feghouli Emre
Kerem Diagne Onyekuru

bu sistemde yürürüz enfazla ama olması gereken

Muslera
Transfer Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Transfer Emre
Transfer Transfer Onyekuru

Başka türlü çıkış yok

İrfan ve Onyekuru gelirse -ki max Onyekuru gelir-. Çok derin bir kadromuz olur. Ama 11 yeterli değil ki kadro derin olsa ne yazar.

İrfan'ı alabileceğimizi hiç sanmıyorum özellikle son mevzulardan sonra ki 10-15 milyonluk bir değeri olduğunu da düşünmüyorum. Yetenekli ama maç içinde maçı bırakan, kopan bir futbolcuydu benim izlediğim çoğu maçında. Galatasaray ve Fatih Terim ile bu çözülür zaten de asıl değinmek istediğim konu İrfan transferi rakipleri cidden mental anlamda boğar. Mesut'u falan geçin 25 yaşında bu adama paramız vardı madem neden vermedik tepkilerini çok fazla okuruz, duyarız rakiplerden.

Meyer Onyekuru ndiyashime +forvet benden okey bunuda yapın artık zor değil

Antalyaspor - Tabzon maçında saha kenarında bir manyak var. Top ne zaman trabzonlu yusufun ya da Abdulkadirin ayağına gelse, sol ayak sol ayaklı diye bağırınıyor. Yemin ederim ne Abdulkadir, ne Yusuf ne de onları savunan Antalyaspor sol beki onun kadar yorulmamıştır. Saygı duydum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt