Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Instagram gönderileri paylaşırken SS alma şansınız varsa öyle paylaşmanız çok hoş olur. Bir ben mi göremiyorum bilmiyorum ama hem önizlemesi yok hem de linke tıklayınca giriş yapmamı istiyor. Sözlükte önizlemesi çıkıyor ama burada giriş yapmamı istiyor.

Arkadaşlar Instagram gönderileri paylaşırken SS alma şansınız varsa öyle paylaşmanız çok hoş olur. Bir ben mi göremiyorum bilmiyorum ama hem önizlemesi yok hem de linke tıklayınca giriş yapmamı istiyor. Sözlükte önizlemesi çıkıyor ama burada giriş yapmamı istiyor.

4hL7azE.png

video'da irfan ogulcan taylan "bilal abi dogum günün kutlu olsun" diyolar (video eski galiba)

Muslera

Linnes/Transfer - Luyindama - Marcao - Saracchi/Emre Tasdemir

Belhanda/Feg - Taylan - Max Meyer/Irfan K

Trezeguet - FORVET GIBI FORVET - Onyekuru

hayal...

Büyük fenerli mesut FB’ye gelebilmek için 7.5 milyon eurodan vazgeçmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renkdaş hepsi bitmiş, okeye dönen futbolcular maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav neyini kıskanayım ? Bunlar niye böyle ya.

Şu çapsızları böyle konuşturuyorsunuz yaa sizin yönetim gibi.
Dedik arkadaş geçen sene bunlar defolmalı diye. Yemediğimiz linç kalmadı.
Yemin ederim birazcık aklı başında yönetim olsaydı.Şimdi bu şikeciler karışmış ortalıkda ne erol kalmıştı nede emre..

senelerdir adam gibi başkan ve yönetici çıkaramayan sizin gibi genel kurulun Allah cezasını versin.

Malatyanın çöpünü ,kaç aydır top oynamayan onyekuruyu ve ne vereceği belli olmayan forvet oyuncusu transfer edildiğinde bu taraftar takla atar. herşey unutullur.
bizdede hiçbir değişiklik olmaz.Aynı tas aynı hamam devam ederiz.

Normalde rakiplerimiz sonuçda .Transferlerini konuşmaya kızmam.Çok normal bir durum.
Ama bu mesut konusunu çok abarttık.Muhakkak konusu vardır.Lütfen orada tartışalım.O bitik mesut transferine bir gram üzülmüyorum.O patlak gözlü karaktersiz adamın ismini duyuncca inanılmaz sinirleniyorum.

1 milyon butce ile bari afrika liginden bir 6 numara ve kanat getirseydiniz belcika ligindeki takimlar gibi bile olamadiniz

Devre arasında Drogba, Sneijder getiren takım bir tane Arap bir de aylardır topa ayak vurmamıs eski oyuncusunun peşinde dolanıyor gerçekten yazık ...

@TransferWeb1: Uche Akbo'yu Galatasaray'a öneren menajer Alvaro Torres. Kendisi aynı zamanda Andone'nin menajeriydi. Galatasaray ile ilişkileri oldukça iyi. Oyuncu bir haftadır antrenmanlara katılmıyor Deportivo taraftarlarına göre bu sezonun en iyisi Uche Akbo'ymuş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt