Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih terim gayriresmi biseyler acikladi!!

Visca değilde irfan gelirse çok iyi olur ama sanmıyorum bu transferin olacağına

İrfanın şu günkü ortalama değeri 7 milyon civarıdır, az bucuk kendini aşarsa seneye 12 civarına müşterisini çıkartırsın. Belki daha fazla bile olabilir. Avrupa şampiyonası var sağlam kulüplerin radarına girme olasılığı yüksek bir oyuncu. Satarsın oyuncu gitmek istemez falan orası değişkenlik gösterir.

İrfan sözleşmesini uzatmasının şartlarından birisi avrupadan teklif gelirse koşulsuz satılması diye duymuştum ne kadar doğru bilemem fakat pandemi aşk hayatı derken bu istekten vazgeçmiş olma olasılığı çok yüksek. Ha milan gibi bir kulüp ister eşi gidelim der gider bunlar hep olasılık.

Terim gibi bir hocayla 2 çok sıkı arkadaşı bir tane sevdiği abisinin olduğu ortama gelmek istediği aşikar. Gelip yatacağını sanmıyorum. Biterse de bu transferin 6-7 arası falan biteceğini düşünüyorum çünkü oyuncu mutsuz bir yatmaya başlar daha da müşterisini bulamazsın. Ozanın fenerdeki kovulma dönemini hatırlayın.

Ha en kritik konu belli bizimkilerin alabileceğini sanmıyorum.

İkinci yarıya başlarmıyız şöyle

LINEUP111610828550151.webp

O beğenmediğin goller sayesinde 2 sene şampiyonluk gördük geçmişi çabuk unutuyoruz
Ben zaten Cagne'ye demedim Falcao'ya dedim. Ama örneği Cagne olarak verdim. Ayrıca biz Cagne'nin golleri ile 2 yıl değil bir yıl şampiyon olduk. Onu almasaydık o paraya alacağımız her genç forvet bizi şampiyon yapardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt