- 6 Eylül 2014
- 95.633
- 66.053
- 4.608
Aponun otobusundeİrfan uçakta mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aponun otobusundeİrfan uçakta mı?
Viscaya 20 istese Göksel, İrfan da 18 olur.İrfancan'ın bonservis değeri 7m oldu,10m,13m en sonda 14m oldu![]()
Sahada cektigi sutlara bakilirsa pek ise yaramiyor gibiGalatasaray appte paylasilan videoda tehlikeli birsey var. Akbaba antrenman sonrasi ozel sut calismasi yapiyor.
Sozlesmesi uzatilsin diye butun tuslara basiyor herif
Ben zaten Cagne'ye demedim Falcao'ya dedim. Ama örneği Cagne olarak verdim. Ayrıca biz Cagne'nin golleri ile 2 yıl değil bir yıl şampiyon olduk. Onu almasaydık o paraya alacağımız her genç forvet bizi şampiyon yapardı.
Agzindan bal damliyor rengim yeni özgür k.aytenimiz olacaksin insallahGoksel baskanimin Galatasarayliligi agir basacak ve kiyagini yapacak. Müsterih olalım.
ş.aydın?Agzindan bal damliyor rengim yeni özgür k.aytenimiz olacaksin insallah
Varmi baska duyum
söndürmese de olur İmamoğlu yardımcı olur.göksele irfan visca için 10 verelim + başkanlık teklifi yapalım
kulüpten çıkarken ışıkları söndürüp gelsin
Transfer yapılacağını düşünmüyorum. Kapatın yatın.
Abdullahı ucuza bırakmazlar gibi. Önemli olan aslında bir yerlerde yeni abdullahlar gelişiyor 100 bin dolara bunları bulmak zorundayız Scout bunun için var.LEWIS MONTSMA 22 yaş Hollanda 24 maç 8 gol
KAURI MITOMA 23 yaş Japonya 15 maç 18 gol 12 assist
NICK DOODEMAN 24 yaş Hollanda 17 maç 8 gol 10 asist
ABDALLAH DIPO SIMA 19 yaş Senegal 11 maç 10 gol 1 asist
bu tarz ucuz yollu transferlere yonelmemiz lazimEkli dosyayı görüntüle 108496
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ahahahaasa lavezzi yiğitselamun aleykum
forlan kesin olarak geldi diyen sisko buralarda mi