Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfancan'ın bonservis değeri 7m oldu,10m,13m en sonda 14m oldu :D

İrfanın takip etmesi gayet normal arkadaşlar kendiside gelmek istiyor bunuda herkes biliyor ama herşey para ve satamadan alamıyoruz nasıl alıcaz acaba para bağışlasa dahi birileri satmadan bu adamı ki bu adama bu para dökeceğimize sezon sonu artık başkalarına scout transferi yapmadan düzgün parlayacak adamları alırız hocanın dediği gibi kimler kaçtı .

Ben zaten Cagne'ye demedim Falcao'ya dedim. Ama örneği Cagne olarak verdim. Ayrıca biz Cagne'nin golleri ile 2 yıl değil bir yıl şampiyon olduk. Onu almasaydık o paraya alacağımız her genç forvet bizi şampiyon yapardı.

Cagne geldiği dönem gol kralı olarak geldi bir kumar oynanarak alındı nasıl olsa satarız araplara dediler ama beceremediler ayrıca hicbir futbolcuyla şampiyon olurum diyemezsin böyle bir garanti yok malesef

göksele irfan visca için 10 verelim + başkanlık teklifi yapalım
kulüpten çıkarken ışıkları söndürüp gelsin

LEWIS MONTSMA 22 yaş Hollanda 24 maç 8 gol
KAURI MITOMA 23 yaş Japonya 15 maç 18 gol 12 assist
NICK DOODEMAN 24 yaş Hollanda 17 maç 8 gol 10 asist
ABDALLAH DIPO SIMA 19 yaş Senegal 11 maç 10 gol 1 asist

bu tarz ucuz yollu transferlere yonelmemiz lazimEkli dosyayı görüntüle 108496

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdullahı ucuza bırakmazlar gibi. Önemli olan aslında bir yerlerde yeni abdullahlar gelişiyor 100 bin dolara bunları bulmak zorundayız Scout bunun için var.
Japonun sözleşmesi bitiyormuş.
Hollandalı da sezon sonu bitiyor gibi görünüyor. Chelsea gibi 20 tane şunlar gibi alıp 1. 2.lige falan kiralık basıp duracaksın.

Mostafa Mohamed Türkiye'ye gelmek istiyormuş ama menajeri istemiyormuş.Twitter'da bi sayfa bi haberi çevirmiş ordan okudum.Başkanları da bizim ülkeyi sevmiyodu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt