- 1 Ağustos 2014
- 63.863
- 75.072
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen transfermarkt'deki bonservislere göre transfer yapıldığını mı sanıyorsunNe neylen yapacaksın. Dipo Sima hariç hepsi sudan ucuz. Japon oyuncunun maliyeti 50 bin hatta. Bir kerede böyle akıl dolu bir transfer yapsak oh be diyecem.
LEWIS MONTSMA 22 yaş Hollanda 24 maç 8 gol
KAURI MITOMA 23 yaş Japonya 15 maç 18 gol 12 assist
NICK DOODEMAN 24 yaş Hollanda 17 maç 8 gol 10 asist
ABDALLAH DIPO SIMA 19 yaş Senegal 11 maç 10 gol 1 asist
bu tarz ucuz yollu transferlere yonelmemiz lazimEkli dosyayı görüntüle 108496
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kıllanırlar bu iştenGalatasaray, İrfan Can Kahveci transferinde Başakşehir'e bir sonraki satıştan %50 pay teklif etti. (TRT Spor)

2013 teki kadromuz olsa dediğin gibi yapılır ama şu anki kadromuzda direk 11 olur bu çocuklarAbdullahı ucuza bırakmazlar gibi. Önemli olan aslında bir yerlerde yeni abdullahlar gelişiyor 100 bin dolara bunları bulmak zorundayız Scout bunun için var.
Japonun sözleşmesi bitiyormuş.
Hollandalı da sezon sonu bitiyor gibi görünüyor. Chelsea gibi 20 tane şunlar gibi alıp 1. 2.lige falan kiralık basıp duracaksın.
Cevahir kirisci degilmiydi bu adamin ismi.Mostafa Mohamed Türkiye'ye gelmek istiyormuş ama menajeri istemiyormuş.Twitter'da bi sayfa bi haberi çevirmiş ordan okudum.Başkanları da bizim ülkeyi sevmiyodu..
Futbolcunun kendi de Mısırlı imiş o nasıl istiyor Türkiye'ye gelmeyiMostafa Mohamed Türkiye'ye gelmek istiyormuş ama menajeri istemiyormuş.Twitter'da bi sayfa bi haberi çevirmiş ordan okudum.Başkanları da bizim ülkeyi sevmiyodu..
Bu akşamlık bu kadar yeter rengim.Agzindan bal damliyor rengim yeni özgür k.aytenimiz olacaksin insallah
Varmi baska duyum
EvetCevahir kirisci degilmiydi bu adamin ismi.
Mostafa Mohamed Türkiye'ye gelmek istiyormuş ama menajeri istemiyormuş.Twitter'da bi sayfa bi haberi çevirmiş ordan okudum.Başkanları da bizim ülkeyi sevmiyodu..
İsmini değiştirmiş galiba.Arkadaslar özgür ayten vardi bir zamanlar. Nerelerde kendisi acaba ?
Salah-Trezeguet-Elneny gibi Avrupa'da oynamak istiyormuş.Hatta Elneny-Trezeguet Türkiye'de oynadıysa benim oynamam da bi sıkıntı olmaz demişti..Futbolcunun kendi de Mısırlı imiş o nasıl istiyor Türkiye'ye gelmeyi
Sen olabilir misin duyum istiyoruzArkadaslar özgür ayten vardi bir zamanlar. Nerelerde kendisi acaba ?
Arkadaslar özgür ayten vardi bir zamanlar. Nerelerde kendisi acaba ?