Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatında hiçbir Büyük maçta varlık göstermeyen vasat bir oyuncu Avrupa şampiyonasın da mı parlayacak :)

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Puhahahah
Fener ve bize karsi cok iyi oynadi bu sezon. Izlemesek inancaz

Szalai bildiğim kadarıyla sezon başında Marcao'nun satılması halinde alınacak stoperdi.

Kesinlikle marcao ayarında bir transfer

Bu arada şikecilerin nexus u var haftalar öncesinden duyumu veriyor transferi takır takır çözüyorlar..

Bizde rodop a , galasevgisine, zülfoagaya kaldık.

*20-30 yaş arası , yabacı , sağ ayaklı vs diye duyum mu verilir kolpa mı yapılır acaba

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcao abartı bir örnek olmadı mı reis tamam potansiyelli çocuğa benziyor da görelim bi önce Marcao gibi adamı ise o paraya 10 yılda bir bulursun şansa mansa parlamadan aldık.

Onyekuru işi ne oldu acaba ses çıkmıyor ailesi kaç gündür istanbulda monaco neyin inadını yapıyor acaba salsa ya şu adamı irfancan gelip onyekuru gelmezse bi anlamı olmaz onyekuru da gelmeli hızlı kanat yok

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tümer Metin: "Hafta arası İrfan Can ile sohbet ettim."

Ersin Düzen: "Transferiyle ilgili bir şey söyledi mi"?

Tümer Metin: "Hayır."

Tümer Metin: "Şaşkın aslında. Şöyle; 'Ben çok iyi Şampiyonlar Ligi geçirdim. Neden Avrupa'dan iyi teklif almadım? diyor."

Bu soruyu ben de soruyorum, demek ki menajeri iyi degil.
o iş öyle bi maçla olsaydı, Mustafa Özkan Lyona, Zdravko Lazarov Tottenhama , Servet Çetin, Dortmunda giderdi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayhan akman:hafta sonu onyekuruyla görüştüm.gs eşofmanı giyiyomuşsun yatarken dedim.evet ayhan abi dedi.nerden aldın dedim gsstoreden dedi.sağol kardeşim dedim.

geliyo gibi

Irfan 7 milyon + bonus
Visca 3 milyon + bonus
Onyekuru 6 milyon opsiyon
Mohammed 1 milyon + 4 milyon
Yusuf 1.5 + pay
Toplam 21.5 milyon civari yapiyor. Para yok ama
1 - sponsor
2 - stad isim hakki
3 - loca + kombine
4- en onemlisi 30 milyon UCL parasi
Şu operasyon yapilabilir.

Kesinlikle marcao ayarında bir transfer

Bu arada şikecilerin nexus u var haftalar öncesinden duyumu veriyor transferi takır takır çözüyorlar..

Bizde rodop a , galasevgisine, zülfoagaya kaldık.

*20-30 yaş arası , yabacı , sağ ayaklı vs diye duyum mu verilir kolpa mı yapılır acaba

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okdr degil de belirli bi potansiyeli var

galasevgisi>Bütün muhabirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt