Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apdurrahim onyekurunun ailesini transfer etti kral
DelightfulFormalAmericanshorthair-small.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı sayısının 14 veya 16 olması umrumda değil açıkçası, yerli oyuncuların gelmesini isterim. Bu yerli oyuncular Emre Kılınç & Oğulcan & Taylan ve İrfan Can gibi yaş problemi olmayan 24-25-26 yaşlarında oyuncular ile uzun süreli kadro planlamaları düşünebiliriz

Yabancılara gelince Muslera & Marcao ve toparlanması halinde Luyindama haricinde bu adam ile seneye de devam edelim dediğim kimse yok Etebo'lar Sekidika'lardan Feghouli & Babel 'lere kadar yabancı kadromuzu mümkünse baştan aşağı temizlemek gerekiyor

Yerli oyunculara gelince de Fatih & Emre Akbaba & Şener & Jimmy & Ömer Bayram gibi yerli oyuncular temizlemek gerekiyor

Bizim ayakları hızlı olan topçulara ihtiyacımız var. Bizde herkes yavaş. Transferde öncelik ayakları hızlı topçular olmalı.

Şöyle 10 milyon euroyu doğru Scout transferlerine harcasak takım kurarız takım.
Şimdi bizle adı geçen topçularda dahil son bonservislerine bakıp liste yapalım.

Antonucci - 2.2 (bunu keyfime ekledim hoşuma gitti)
Coulibaly - 2
Mustapha Bundu - 2.8
Hauge - 5 ama biz 3.5'a falan alabilecektik diyolar.
Nazım - 1.8
Emre Kılınç - Free
Oğulcan - Free
alayavşak - Free

Toplam 14 milyon euro ediyor hadi nazımı almadın daha iyisi vardı o da free geldi dersen 12 milyon euro ediyor. Bu paraya takım kuruyorsun lan.
Şimdi yönetim ya para yok 80 tane oyuncu aldım ben falan demesin boşuna. Elinceki mevcut oyunculardan 10 milyon euro bonservis üretemeyip transfer yapamıyorsan tembelin önden gidenisindir.

Yazın yeni gelecek yönetim kaşarlaşmış topçularla sözleşme yenilemek yerine umarım 15 milyon euro gibi bir miktarı scouta aktarır da geleceğimiz kurtulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt