Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tümer Metin: "İrfan Can Kahveci şaşkın, 'Ben çok iyi bir Şampiyonlar Ligi geçirdim, transfer dönemindeyiz, neden Avrupa'dan tatmin edici bir teklif neden almadım?' diyor."

Tümer gerekeni söylemiş
Burak'ta bir ara CL'de gol kraliydi ama oyuna katkısı sıfırdı.

Ben hala İrfan'in vasat bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar çok istenen yerli oyuncular şimdiye kadar hiç bir kulübe fayda sağlamadi

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Ee simdi lille de cosuyor

önceden gece transferi olurdu artık o da yok

önceden gece transferi olurdu artık o da yok
artık gündüz de yapmıyorlar ki
DelightfulFormalAmericanshorthair-small.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fenerin şimdiye kadar okocha haric hicbir transferini kıskanmadım tek kıskandıgım okochaydı o dönemde çocuktum yoksa vay be dedirtecek tek oyuncu olmadı mesuta vay be demeleri icinde oldukları caresizlikten kaynaklanıyor son kurşunlarını atıyorlar bu sene.

Haluk Yürekli'de farklı bir bilgi yok! İrfan Can ve Onyekuru transferini bitirmeye çalışıyor, transfer dönemi bitmeden muhtemelen yetişecek diyor.Farkli olarak Babel elden çıkarılmaya çalışıliyormuş.Sponsor girdisi olacak limit açmak için,onu bekliyorlar diyor.

fenerin şimdiye kadar okocha haric hicbir transferini kıskanmadım tek kıskandıgım okochaydı o dönemde çocuktum yoksa vay be dedirtecek tek oyuncu olmadı mesuta vay be demeleri icinde oldukları caresizlikten kaynaklanıyor son kurşunlarını atıyorlar bu sene.
ben en çok pingel transferinden korkmuştum onunda hazırlık baçında kaval kemiği kırılmıştı galiba sonra futbolu bıraktı zaten.Yeni nesil bilmez pingeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt