Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.560
- 21.833
- 2.663
modric diyen bile varHiç duymadığımız isimleri söylemiş Haluk Yürekli
tebrik ederim kendisini
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
modric diyen bile varHiç duymadığımız isimleri söylemiş Haluk Yürekli
tebrik ederim kendisini
Bizde hoca var ama kadro yok oyle boyle sampiyon olacaklarbaşında hoca olmadan istersen özil degil di maria ve ronaldo beraber getir bir bok olmaz abartmıyorum önce hoca ve kaleci bulacaksın
yani yalı çocugu devasa paralar yatırdı itibarı icin ama erolla cok işkence cekecek her maca 1 bahattin gerekecek
Hic katilmiyorum elindeki stoperlerden iyi degil acik alanda yakalandimi madara olur zaten su forumun begendigi hangi oyuncu iyi cikmis en son macaristan turkiye macinda dikkatli izlemistim hic begenmemistim kendini muthis gelistirirse belki ama bence anadolu takimi stoperiIlk defa dogru stoper aldilar gibi
evet muhtesem oyuncuydu ali şen üstü açık spor arabayla tur yaptırmıs öyle imzaya götürmüstü iyide oynadı aslında fenerde ama sonra sattı ingiltereye taraftar cıldırmıstı o dönem o dönemin nijeryali ronaldinhosu diyebilirizBu okochayi videolardan biliyorum ama o kadar potansiyelli ve buyuk bi transfer miydi?
paranın para zamanı 12 milyon euro berdi ali şen 1 yıl sonra parise.gitti baya oynadı orda ronaldinho reisle oynadı baya orda nijeryadan çıkan en iyi topcudur benceBu okochayi videolardan biliyorum ama o kadar potansiyelli ve buyuk bi transfer miydi?
Mata yasiyor mu yajuan mata ve onyekuru gelse yeterli.Mata bizi şampiyon yapar.
Bence limit yüzünden bütçe açmak için yapılacak bir hamle gibi.Falcao sakat, Diagne'nin yerine koyabileceğimiz ikinci bir forvet yok.Falcao'nun sözleşmesini fesh edemedikleri için Babel'i gözden çıkarıyorlar ancak yerine forvet alinmayacaksa riskli bir hamle.Tek forvet ile sezon bitmez.satış değildir o ücretsiz kiralama, yıllığını da biz öderiz
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özil erola hocam mı diyecek yani şimdi ben de hiç sanmıyorum daha sinandan atar yiyen adam özil gibi egolu bi heriften yer. Özil lider bi karakter de değil yani sahada gustavo olmasa bunların işi çok zor olurbaşında hoca olmadan istersen özil degil di maria ve ronaldo beraber getir bir bok olmaz abartmıyorum önce hoca ve kaleci bulacaksın
yani yalı çocugu devasa paralar yatırdı itibarı icin ama erolla cok işkence cekecek her maca 1 bahattin gerekecek
erol kaldıgı sürece bizim şansımız sürecek okadar diyeyim sana cünkü erolun işine özellikle o götten bacak ve ayı karışıyor iblis bunu acık acık söyledi zaten kadrolar idman yöntemlerıne kadar karısıyorlarBizde hoca var ama kadro yok oyle boyle sampiyon olacaklar
Alexten 10 gömlek üstün topcuydu , abartmıyorumparanın para zamanı 12 milyon euro berdi ali şen 1 yıl sonra parise.gitti baya oynadı orda ronaldinho reisle oynadı baya orda nijeryadan çıkan en iyi topcudur bence
32 yaşında transfermarkt 7.5 milyon euro.Özil gibi formsuz ve antremansız da değil.Nokta atışı olur.Mata yasiyor mu ya
ub.mesaji
Dursun başkanı getirelim işerken İbrahimoviçi aslın kral32 yaşında transfermarkt 7.5 milyon euro.Özil gibi formsuz ve antremansız da değil.Nokta atışı olur.
Defalarca izledim stattabursadan almışlardı adam bildiğin vieri idi Danimarkalıydı galiba