Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Er8E-mbXAAESwaZ
Almanliktan istifa etmis turkboyuna gelmis. Kurulus osmanda oynayabilir

Yönetim ve Teknik Heyet uyumlu hale gelmeden yani ikisi de defolup gitmeden boşuna transfer yapılıp kulübün kaynakları harcanmasın. Kimi alırsan al iki haftada Hüseyin Çimşir'e çevirir sinyor.

Transferin ilk gunu eksikleri tamamlaysaydik bugun 5 puan farkla biz liderdik hadi gecmis olsun

eskiden sevinç vesilesi olan konu işkence odasına döndü resmen. abv yönetim

Yıl başında takımı futbolcusuz bırakan , eldeki forvet Adem'i gönderen
İlerdeki mevkileri alternatifsiz orta sahayı resmen boş bırakan bu vazıfsız yönetim derhal gitmeli
Başka bir beklentim yok

Bu sene bitti gibi. Bu seneden tek beklentim mali ve idari ibrasizlik. Yonetim degil aday olmak umarim Arenadan iceri girecek yuzu bulamaz

Feyyaz bizim düşman Feyyaz bile belhandayi görüyor bitik olduğunu .Bizim hoca hala oynatıyor.yazik ya utanın su belhanda dan

bu seneyi bırakalım. artık her şey için çok geç. 1-2 transferle kurtulamayız.

seneye takımı yeniden kuralım

Fatih Terim: "Transfer konusunu açık yüreklilikle söyledim, listeyi de verdim. Beraber de toplandım. Daha vaktimiz var. Biz burada transfer yaparsak, belki de yaz ayındaki transferi küçük dokunuşlarla bitireceğiz. Muhakkak ki ekonomik şartlar önemli. Hiç itirazım yok."
Fatih Terim: "Transfer istemiyorum demedim. Hiç kimse olmasa da çıkar oynarız. Daha önce forvetimiz yokken oynadık, orta sahamız yokken oynadık, çok da başarılı olduk. Birçok eksiğimiz var ve bunlar ocaktan gelmiyor. Bir önceki dönemden geliyor."
Fatih Terim: "Olmazsa, 'Nasıl olmaz' diye serzenişte bulunmayız. Olması için uğraşacağız. Olmazsa da her şeyi kazanmak için oynamaya devam edeceğiz."

Luyindamayı çok savundum ligin en iyi stoperi dedim ama yeter be kardeşim bu kaçıncı hata eğer teklif varsa hemen gönderilmesi lazım

Bu ülkede hiç bi futbol takımına kayyum atanmadı, atanmaz.

Sadece İrfan bu takımı kurtarmaz.

- sağ bek gerekli
- 2 tane orta saha gerekli
- en az 1 kanat gerekli
- en az 1 forvet gerekli

ve ne yazık ki hiç biri olmayacak.

Umarım İrfan gibi Man. Utd. hariç hiç bir büyük maçta varlık gösteremeyen adama milyon eurolar dökmezler.

Sayısal olarak çok eksiğiz

Transfer falan gerek yok artık

Bundan sonra gönderilecek isimlere odaklanmak gerekir..

2-3 tane transferle çözülmez bu iş

Kadronun yarısından fazlası değişmesi lazım

Ama bunu yapacak yönetim yok

Mayısta yeni yönetim yeni hoca yeni kadro kurulmazsa önümüzdeki 5 sene çöpe gider

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt