- 15 Mart 2011
- 15.000
- 1.262
- 1.618
Nerde!
Twitter'a Yusuf Günay yaz çıkar dostum. Paylaşmış millet.
Valla insanlar gözünü kararttı iyice. Umarım bizim taraftarla sokakta bir yerde karşılaşmazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde!
Buraya yazmazsanız hiçbirimiz okumayız
Bende biseyler yazim. Bulamadim vallaTwitter'a Yusuf Günay yaz çıkar dostum. Paylaşmış millet.
Valla insanlar gözünü kararttı iyice. Umarım bizim taraftarla sokakta bir yerde karşılaşmazlar.
adamlar uyumuyor bizim aa gibi, larini var gidiyor aboubakari aliyor, atiban var necipin var gidiyorsun josefi mensahi getiriyorsun, iki tane birden stoper getiriyorsun, bizimkide gidip hayraniymis gibi falkovayla resim cektiriyor, arada vizyon farki var!Bjk zaten şampiyon olacak
Hızlı kanatlar , akıllı bekler ve fizikli santrafor bu ligin bug ıdır
Üstelik orta sahalarında da ligin kaşarları var
Tek ihtiyaçları bence sağlam bir tane stoper
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peşinat verecek üç kuruş bulamıyorlardıronyekuruya madem ihtiyacımız vardı , Monaco adamı aylardır oynatmıyor be allahsız kitapsizlar niye 1 ay önce anlaşıp 20 gün önce aciklamadiniz
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yahu Beşiktaş'ta peşinat mı vardı adamlar tesislerdeki tuvaletcinin maaşını ödeyemiyor daha , kasıtlı değilde ne bu , sen Galatasaraysin yahu , peşinat bulamıyorum diye bı bahane olabilirmi hiçPeşina verecek üç kuruş bulamıyorlardır