Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek korkum hocanın bırakması.Hocaya en azından bir yapılanma yapılsa 2-3 sene şampiyon yapar takımı ama eğer bir şekilde bırakırsa çok uzun süreli kaosa gideriz bundan çok korkuyorum.5.bile olsak hoca en azından 1 sene daha devam etmeli

Bencede r'daş ama olurlar, bu rezil futbolla biz mi olucaz, hem 10 kişi hem rezalet oynayan GS karşısında kıvranan BJK mi olacak. Şikeciler götürür tek handikapları karbonat erol

Tek avantajları geçen seneki formda trabzon ve başakşehir'in bu sene nal toplaması.

Umarım yanilirim ama 8jk maçında alamadığımiz 1 puanla tahminimizden daha çok şey kaybettik

Daha 21 maç var 3 nokta transfer yapsak hocada tüm ağırlığını verse şampiyon olmamak için hiçbir neden yok ama yönetimsel olarak o umudu vermiyoruz maalesef. Fenerbahçe ve Beşiktaş cidden abartılacak takımlar değil bakın 60 dakika bizim Marcao'nun akıl tutulması dışında pozisyonları yok kırmızıdan sonra yenileceğimizi biliyordum anlamsız şekilde 10 kişi ile savunma yapmayı bile beceremiyoruz takımın ahengi gidiyor, Antalya falan 10 kişi ile 90 dakika maçı kitliyor biz 30 dakika tutamıyoruz her maçımız böyle eksikken. Eğer o zamana kadar beyaz bayrağı çekmemiş olursak Fener'i bu sene deplasmanda yine yeneriz sadece oraya kadar işten kopmamamız gerek. Bunun içinde biraz seri galibiyetlere ve zahmet olmazsa en azından 2 transfere ihtiyaç var.

Kaç aydır oynamayan , eşi burada bekleyen adamı bile açıklayamıyorsunuz ya ben daha ne diyeyim
bu reziller onyekuru gelmek için kıçını yırtmasa hiç alamazlar. seri gibi kadroya giremeyen adamı yazın alamadılar. bunlar cidden tehdit mi edildiler acaba fenere şampiyonluğu bırakın diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt