Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecel sene sözleşmesi devam edecekler

Kale:
Okan Kocuk (2 yıl)
Fatih Öztürk (1 yıl)

Sağbek:
Omar (2 yıl)

Stoper:
Luyindama (1 yıl)
Marcao (1 yıl)
Ozornwafor (2 yıl)

Solbek:
Yok

Ortasaha:
Taylan (2 yıl)

Sağ kanat:
Feghouli (1 yıl)
Jimmy (1 yıl)
Sekidika (3 yıl)
Oğulcan (3 yıl)
Emre Kılınç (3 yıl)

Sol kanat:
Babel (1 yıl)
Kerem (3 yıl)

Forvet:
Diagne (2 yıl)
Falcao (1 yıl)

Bu yıl sözleşmesi bitenler:
Muslera
Linnes
Şener
Donk
Sarachi
Emre Taşdemir
Ömer Bayram
Etebo
Belhanda
Arda
Emre Akbaba

Sözleşmesi biten adamlardan şu kesin kalsın diyebileceğimiz adam Muslera dışında yok gibi ki o da sakatlıktan nasıl dönecek belli değil. Diğerlerinin bir istikrarı yok.

Sözleşmesi devam edenlerin bir çoğu gereksiz.

Bana göre kalması gerekenler:
Okan Kocuk
Omar
Luyindama
Marcao
Taylan
Oğulcan
Emre Kılınç
Kerem
Toplam 8 kişi. Aldıkları paraya göre verimli sayılabilirler. En azından yedekte olmayı hakediyorlar. Marcao 11 in vazgeçilmez adamı.

Sekidika ile Ozornwafor kiralık gönderilmeli.

Fatih Öztük ile Jimmy Galatasaray ın futbolcusu olmadığını gösterdiler. Gönderilmeliler.

Falcao, Diagne, Babel, Feghouli aldıkları maaşları kesinlikle haketmiyorlar. Yaşları da artık futbol oynamak için geç.Diagnenin 2 diğerlerinin 1 yıl sözleşmeleri var. Bir şekilde gönderilmeliler.

Sözün kısası devre arasında da transfer yapılmazsa yazın çok sıkıntılı süreç bekliyor bizi. Yönetim değilirse yeni yönetim resmen elinde bomba bulacak.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onlarin Mesut Özili varsa bizim de Belhandamiz var

Belhanda Avrupanin en iyi 10 numarasıdir

bu arada terime sallayıp durmayın bosuna evet mac icinde teknık hataları fazlaca fakat yönetimin kendisine yaptıkları karşısında çaresiz oldugu ortada enazından biraz saygı duyun şu adama

koç şu anda tek korktugu kişi fatih hoca eger basımızda terım olmasaydı bukadar transfer asla yapmazdı

Luyindama satılıp sermaye yapılmalı.
Pepe- Ujfa tarzı iş bilen stoper alınmalı. Marcaoyu da olumlu yönde etkileyecektir.

Ek takımın savunma hariç diğer bölümleri komple yenilenmeli.

Yönetim elinde ki 1 milyon tl yi mantıkli sekilde kullanmalı...

Ua ile karşılıklı oley çekmesine ne diyorsun ?
1610916574369.webp

Neden sadece yonetim?
Teknik kadro Mensah harici kimi istedi?
gidin o isimleri alın demiyoruz zaten. hocaya başka uygun fiyatlı isimler bulabilirlerdi dünyada tonlarca topçu var anadolu kulüpleri bile uygun fiyata fıstık gibi transferler yapıyor, gidip etebo kazmasını buldular bula bula. seri gibi kadroda düşünülmeyen adamı bile getiremediler.

Cumhurbaskani danismaninin transferi icin bizzat kutladigi isim Ozil bu arada.

Federasyonun limit hesabi soracagini zanneden var hala. Devlet erkani bir olmus adami Fenere getirip sampiyon yapmak istiyor.

Ama "İLAHİ ADALET SASMAZ". Bugun yada yarin.
36 yasındayım ilahi adaletin futbolda işledigir tek 1 gün bile görmedim o laf balon yani

yine işlemeyecek çaresiz durumdayız ve kendimize teselli arıyoruz gerçek bu

36 yasındayım ilahi adaletin futbolda işledigir tek 1 gün bile görmedim o laf balon yani

Futbolda ilahi adalet olmasa Fener son 20 senede 15 tane şampiyonluk alırdı.

sadece futbolda dğl, her alanda sadece lafta kalan bir şey o ilahi adalet yaw.

bahsedilen adalet gelse veya öyle bir şey olsa bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk

kimsenin moralini bozmak istemem ama almayacaklar kimseyi bunu hocada biliyor onyekuru bize gelmek icin cırpınıyor onu bile almayacaklar

apo ve cengiz kulübün icinde kalan paralarını kurtarma derdındeler aylardır söylüyorum bunu transfer icin görüsme bile yok okadar eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt