Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.962
- 5.667
- 983
kesinlikleFatih hoca belhandayı neden göndermek istemediği belli gönderse yönetim yerine adam almayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikleFatih hoca belhandayı neden göndermek istemediği belli gönderse yönetim yerine adam almayacak
yani yüzsüzlüğün bukadar. önce nzonzi gitti sonra lemina seri gitti yerine sadece etabo geldiİmza imza imza imza yılın başından beri söyleye söyleye dilimde tüy bitti
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
işte bu .... CoyGS
1.5 senedir diretiyormus imzalamamak icin. Benim altyas kategorilerinde izledigim en yetenekli topcu valla. Gelse cok sevinirim
işte bu .... CoyGS
felipe kaçtı bildigim kadarıylaFatih hoca Felipe gibi adamı gönderdi zamanında fakat yerine adam koyabiliyordu
transfer yapılıyordu bu gün o durumdan çok uzağız
Bu çöpün neyini gördükki seviniyoruz ?![]()
Bu böyle olmaz Telegram grubu da kurulsun diziyi izlerken analiz ederlerYa ben biraz önce Twitterda böyle bir sayfaya denk geldim. Bu saatten sonra her şey boş benim için.
yani yüzsüzlüğün bukadar. önce nzonzi gitti sonra lemina seri gitti yerine sadece etabo geldihoca haklı
Büyük ihtimal bize değil Schalke veya Dortmund a gidecek. Ama sen ve senin gibiler bunun çöp olduğunu anlaması için 3-5 yıl geçmesi gerekecek. Çöpse Dortmund niye istiyor dersin belki. Dortmund un her yatırım yaptığı topçu olsa Emre Mor hala Dormund ta olurdu.Fenerliler icin cop artik dogru
Büyük ihtimal bize değil Schalke veya Dortmund a gidecek. Ama sen ve senin gibiler bunun çöp olduğunu anlaması için 3-5 yıl geçmesi gerekecek. Çöpse Dortmund niye istiyor dersin belki. Dortmund un her yatırım yaptığı topçu olsa Emre Mor hala Dormund ta olurdu.
okan hoca arda hakkındada benzer açıklamalar yapmış zamanında irfancan olayındaki gibi
5 yıl sonra bir daha ağlarsın.Senin gibi 5 yil sonrasini gorup yersizce kendimden emin konusamadigim icin evin bir kosesinde agliyorum suan
Omer Farukkkkk bize geliyomus sezon sonu
Ömer Faruk konusundan bağımsız olarak şunları söyleyebilirim ki doğru diyorsunuz, Dortmund'un her yatırım yaptığı futbolcu yıldız olacak diye bir şey yok ama Emre Mor yeteneksiz miydi? Dortmund yeteneğine yatırım yaptı ki ciddi bir bonservis ödeyip almışlardı, beyni olmadığını gördüler 1 sezon sonra da 3M Euro kar ile sattılar.Büyük ihtimal bize değil Schalke veya Dortmund a gidecek. Ama sen ve senin gibiler bunun çöp olduğunu anlaması için 3-5 yıl geçmesi gerekecek. Çöpse Dortmund niye istiyor dersin belki. Dortmund un her yatırım yaptığı topçu olsa Emre Mor hala Dormund ta olurdu.