Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konyaspor, Kylian Hazard’ı istiyor. Bugün taraflar bir araya gelecek. (TRT Spor)
biz de maradona'nın yeğenini alalım bari yada çalhanoğlunun kardeşini

İrfan zaten gelmez hayal kuruyoruz işte ama onyekuru ve mohamed i getirirlerse ona bile şükür deriz.

Son bi kaç günde de orta saha kovalarlar oda muhtemelen seri olur gibi geliyor.

Anlaşılan Taylan 6 no yu benimsemiş baya, ne zaman eteboyla oynasa çaptan düşüyor. Seri geldiğinde de aynısı olcak ne yazık ki.

Ben: oglum aciktinmi? Yemege ihtiyacin varmi?
Oglum: var baba, aciktim..
Ben: peki vermezsem
Oglum: vermezsen aç da yaşarim, bi şekil idare ederim....

Yönetim gibi sizin yapacaginiz işe..

karagumruk'e ne olmus yav
nasil bi donemdeyiz kimseden ses cikmiyor
ulan rakibin mesut'u almis tebrik ediyorsun nasil bi is bu niye kimsenin sesi cikmiyor anasini satayim
Bu hurma tam bi Galatasaray düşmanı. Sinan enginle abdulkerime paso anti gs mesajları atmasından belli. Yok gs den daha iyi takımız, yok bjk gs yi çok rahat yener falan. Sahayı vermedik diye düşman oldu bize yavşak

bjk maçını kaybettiğimiz için artık seve seve getireceksiniz irfanı yoksa seve seve yollanırsınız

Transfer olmayacak o yüzden...

Taylan
Belhanda Arda
Feghouli Babel Emre K.

Bu 6‘li oynasin sezon sonuna kadar elimizde daha iyisi yok...

rixo'yu paylasmayin artik yav yeter troll hesap
niye kimse umursamıyor karagumruk'un paylasimi kadar utanc verici bir sey gormedim son 5 senedir
resmen domine etmisler ligi, kulup baskanlari kisisel cikarlari ugruna zengin is adamini yagliyor, siz de hala troll rixo hesabını paylasiyorsunuz
gundemde tutmaliyiz karagumruk paylasimini

Artık gazetelerin son sayfasına değil siyaset manşetlerine bak sezonun şampiyonunu
çok rahat tahmin edersin tebrik için sıradakiler karagümrük rize konya kayseri başakşehir

rixo'yu paylasmayin artik yav yeter troll hesap
niye kimse umursamıyor karagumruk'un paylasimi kadar utanc verici bir sey gormedim son 5 senedir
resmen domine etmisler ligi, kulup baskanlari kisisel cikarlari ugruna zengin is adamini yagliyor, siz de hala troll rixo hesabını paylasiyorsunuz
gundemde tutmaliyiz karagumruk paylasimini
Karagümrük, Rize, Konya,Trabzon, Kasımpaşa , başak bunlar şebekeye bağlı , kimi kime şikayet edelim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt