Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz transfer de oyuncu alamayan simdi transfer yapamayan mental olarak yıpranmış takım için tv yorumcuları kadro yeterli terim oynatamıyor diyorlar, 20 den fazla transfer yapan fb için mesut sonrası transfer gerekli mi diye konuşuyorlar

adam diyor galatasaray'a gitmesi hata olur, galatasaray genç oyuncu tahammülü olan bir camia değil.

fenerbahçe de türk futbolunun genç oyuncu fabrikası zaten.

Biraz hakli, Ozan disinda adam akilli oynattigimiz topcu yok genc olarak son 3-4 senedir
Kerem 22 yasinda hala buna genc muamelesi yapiyoruz, dunku macta Kerem'i oynatmayacaksin hangi macta oynatacaksın ki, defanstan cikamiyorduk ilk yarı, koyacaksin Arda'nin yerine bos kosu kovalayacak paso, bjk zaten yari sahamizda oynuyor tehdit olusturamadigimiz icin
18-20 yaslarinda genc yetenekli bi topcu olsaydim gs'yi secmezdim maalesef, 25 yasindaki topcuya bile genc diyoruz

Adamın çoluğu çöbeleği geldi kendisini getiremediler. Daha ne kadar rezil olabilirler bilmiyorum

Biraz hakli, Ozan disinda adam akilli oynattigimiz topcu yok genc olarak son 3-4 senedir
Kerem 22 yasinda hala buna genc muamelesi yapiyoruz, dunku macta Kerem'i oynatmayacaksin hangi macta oynatacaksın ki, defanstan cikamiyorduk ilk yarı, koyacaksin Arda'nin yerine bos kosu kovalayacak paso, bjk zaten yari sahamizda oynuyor tehdit olusturamadigimiz icin
18-20 yaslarinda genc yetenekli bi topcu olsaydim gs'yi secmezdim maalesef, 25 yasindaki topcuya bile genc diyoruz
yanlız birşey diyeyim , Keremden bir yol olmaz , çok heveslenmeyin derim çocukta teknik 0 sadece hız yiğit gokoglan gibi , kontra oynayan Anadolu takımlarına birebir uygun

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GALATASARAY'lilik biatcilik değildir.
Düşmüşsuniz bir elaman'in peşine gerçekleri görmekten acizssiniz.

Biz en azından para almadan zarar vermeden taraftarlık yapıyoruz.
Birde milyonlar alıp milyonlarca zarar sokmuyoruz.

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Terim başarılı mi olsun fener ambargo mu koysun diye sorsalar 2.yi seçecek bir adamsin neyin tatavasini yapıyorsun?

İrfan a bu kadar bağlanmak mantıklı mi ?
En son Akbaba için aynı durum vardı.
Ne durumdayız herkes görüyor.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslinda akbaba ile irfan arasinda daglar kadar fark var, akbaba gelmeden once irfan kadar yetenekli degildi
Ama bi topcuyla bu kadar ugrasilmaz dedigin dogru, 1 hafta 2 hafta ugrasirsin olmuyorsa birakacaksin. bizim yonetim iki isi bi arada goturemiyor, bi topcuyla ugrasirken diger topculari kaciriyor

Dunki mactan sonra babam Bein sporu kapatma karari aldi .Mesutu canli canli izleyemiyecek miyim şimdi?😭😭

Terim başarılı mi olsun fener ambargo mu koysun diye sorsalar 2.yi seçecek bir adamsin neyin tatavasini yapıyorsun?
Lütfen bir tarafınızdan element uydurmayin.
Var sayımlar üzerinden gitmeyin.

Ortada bulunan rezil futbola çare düşünün

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Bu hurma tam bi Galatasaray düşmanı. Sinan enginle abdulkerime paso anti gs mesajları atmasından belli. Yok gs den daha iyi takımız, yok bjk gs yi çok rahat yener falan. Sahayı vermedik diye düşman oldu bize yavşak
Bunun suçu da bizim basiretsiz yönetimlerimiz Galatasaray kulübünün yönetimi ve başkanı bu tip adamlara bu piyasada ekmek yedirmeyecek güçtedir ama masaya yumruğunu vurabilecek yürek yok

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar luyindama bence o sans golu dakikasına kadar çok iyiydi adami bitirmeyin futbol bu hata elbette olacak ve bence bitmiş bisey yok iki hızlı adam gecen kanat iyi bir santrfor iyi bir orta saha tabi şut ve frikik yeteneği olan orta saha ile takim ayağa kalkar bugun diagne atılması oyun farklı olabilirdi hemen içinizi karartmayın
Ilk golde topu iskalamasi normal ama 2. Goldeki hatasi cok buyuk yaw .Orda topa dokunmasa Nkodu ofsayt olabilirdi oda Topa dokundu larinin onune

Dün akşam belki yensek alırdı bir kaç oyuncu bunlar ama bu saatten sonra kimseyi almaz bu yönetim .Zaten gidecek bunlar 6 ay sonra neden risk alsinlar ki akıllarınca .Biz borç odedik diyecekler

Dün akşam belki yensek alırdı bir kaç oyuncu bunlar ama bu saatten sonra kimseyi almaz bu yönetim .Zaten gidecek bunlar 6 ay sonra neden risk alsinlar ki akıllarınca .Biz borç odedik diyecekler
Bence bu yönetimin Mart ayında mali kongrede ibra olmasının tek yolu ligde çok iyi bir konumda olmaktır yoksa mümkün değil bunların ibra olması ne yapıp edip almaları lazım ama yanlış yapıyorlar artık insanın komplo teorilerine inanası geliyor resmen ligi fbye peşkeş çekiyorlar bizim yonetimde çanak tutuyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimseyi almayıp eldeki yüksek maliyetli 2-3 çöpü satsınlar daha iyi. 3.4. olur UEFA katılırız ama geleceği kazanırız.
Falcao-Babel-Sakatbaba-Linnes'ten çık zaten şampiyonlar ligine katılım parası almış kadar olursun. Bunlar gidip alsa çeri çöpü dolduracak zarar üstüne zarar.
Şimdiye kadar almamışsın şimdiden sonra alsan kime fayda?

Siyasi çıkarların içine bulaşan hiçbir oyuncu başarılı olamaz adım gibi eminim ne koç ozelliklede erol ozili istememiştir waterbasinin eski jokeyinin ısrarıyla olduğu asikar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt