Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen bir tarafınızdan element uydurmayin.
Var sayımlar üzerinden gitmeyin.

Ortada bulunan rezil futbola çare düşünün

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
bunu diyen senmisin..senin her cümlen varsayım ve saçma argümanlardan ibaret..yazdığın mesajların neredeyse hepsi hocaya sallama amaçlı..senin çaren bu mu..varsa yoksa terim gitsin..sonra peki sonra..şu konjonktürde kimi getirsen iş yapacak..alman hoca diyip duruyorsunuz hangi alman hoca bu şartlarda gelir Türkiye ye..hangi Alman hoca böyle bir yönetim ile çalışır..bu şartlarda hangi kaliteli yabancı teknik direktör gelir buraya.. yahu o çok övdüğünüz güzellediğiniz aysal mancini yi getirdi..adam aynı sene sonu kendi isteği ile ayrıldı tazminat almadan hemde..istediği transfer bütçesini alamadığı için 8 ay sonra kaçtı adam...çok vizyoner gördüğünüz aysal ile bile çalışmak istemedi ikinci senesinde..bu ülkenin gerçekleri bu..bir çok parametre var..ve bu şartlarda en başarılı olacak kişide fatih hoca..

Son 10 yıldır sanki kendileri ligi domine ediyormus gibi sosyal medyaya bakınca 1 aydır degisik bi hava var
Son 10 yılda 1 sampiyonluklari var ama oyle kudurmuslar ki sanki ligin tek hakimi bunlar, ben boyle bir sey gormedim uzun zamandir
Ali koc bastirdi parayi sosyal medyayi ele gecirdi bir sekilde bir tek ben mi farkediyorum acaba, nereye baksam fb paylasimlari goruyorum

Aslinda akbaba ile irfan arasinda daglar kadar fark var, akbaba gelmeden once irfan kadar yetenekli degildi
Ama bi topcuyla bu kadar ugrasilmaz dedigin dogru, 1 hafta 2 hafta ugrasirsin olmuyorsa birakacaksin. bizim yonetim iki isi bi arada goturemiyor, bi topcuyla ugrasirken diger topculari kaciriyor

Dostum bir oyuncu kulübü arasında aylarca uğraşmadan transfer ettiğimiz nerde görüldü? Yönetimin bitiriciliği cagneden az

Terimci değilimdir ama bu ülkede bu kulüpte bir terim gerçeği vardır sevilir sevilmez başarılı olur yada olmaz , şuan terimin istifa etmesi ne kadar saçma ise yönetimin istifası yada değişmesi bir o kadarda doğru ve olması gereken bir şeydir. Ne olursa olsun destek vermek en kötü zamanda bile takımın arkasında olmakta bize düşen görevdir. 35 dakika stoperi forvete koyma mecburiyetine düşüyor isek maalesef problem olduğunu yanlış giden şeyler yanlış planlamalar olduğunu gösterir. Transfere gerek var mı diye sormak ise sezonun en büyük ayıbıdır!

FB936D79-3E70-405C-8F21-7F092166C849.webp
DC609E00-CF70-4A83-979C-25B57D60EF82.webp

simdi sakat Falcao ve balon Diagne, nereden nereye...

Son 10 yıldır sanki kendileri ligi domine ediyormus gibi sosyal medyaya bakınca 1 aydır degisik bi hava var
Son 10 yılda 1 sampiyonluklari var ama oyle kudurmuslar ki sanki ligin tek hakimi bunlar, ben boyle bir sey gormedim uzun zamandir
Ali koc bastirdi parayi sosyal medyayi ele gecirdi bir sekilde bir tek ben mi farkediyorum acaba, nereye baksam fb paylasimlari goruyorum
7 yıldır sampiyon olamiyor bunlar demi. Bu seneyi sampiyon kapatsak bi 7 yil daha bekler mal sürüleri. Cengo bunu gormuyor.

WBA muhabiri Allardyce'ın Diagne'yi istediğini söylüyor.

Başımızda kayyum yönetimi olmasa maaşını vs. biz ödemek koşulu ile en az 10 milyon euro girdi gösterir ama GS lehine çalışmadıkları için 1 milyona kiralarlar ve forvette bu sezonu Oğulcan-Ali Yavuz ile tamamlarız.

WBA muhabiri Allardyce'ın Diagne'yi istediğini söylüyor.

Başımızda kayyum yönetimi olmasa maaşını vs. biz ödemek koşulu ile en az 10 milyon euro girdi gösterir ama GS lehine çalışmadıkları için 1 milyona kiralarlar ve forvette bu sezonu Oğulcan-Ali Yavuz ile tamamlarız.

Bunlar gider bütün parayi irfana gömer transferi kapatirlar

Aynı kafalar şimdi de irfan'a Cimbom'un çocuğu ayağı yapıyorlar seneye ona da teneke bağlarlar.

Takımını yarı yolda bırakan adamdan bize hayır gelmez

Aynı kafalar şimdi de irfan'a Cimbom'un çocuğu ayağı yapıyorlar seneye ona da teneke bağlarlar.

Takımını yarı yolda bırakan adamdan bize hayır gelmez

Yarı yolda bırakmak denemez aslında Irfan icin, maçlarına baktım gene adam akıllı tek oynayan kendisi

Terimci değilimdir ama bu ülkede bu kulüpte bir terim gerçeği vardır sevilir sevilmez başarılı olur yada olmaz , şuan terimin istifa etmesi ne kadar saçma ise yönetimin istifası yada değişmesi bir o kadarda doğru ve olması gereken bir şeydir. Ne olursa olsun destek vermek en kötü zamanda bile takımın arkasında olmakta bize düşen görevdir. 35 dakika stoperi forvete koyma mecburiyetine düşüyor isek maalesef problem olduğunu yanlış giden şeyler yanlış planlamalar olduğunu gösterir. Transfere gerek var mı diye sormak ise sezonun en büyük ayıbıdır!

Katılıyorum ve eklemek istiyorum Bu mevcut yönetim mayıs ayına kadar mecburi devam edecek ise Hocada Devam edip Sezonu bitirmelidir. Daha Sonra Yeni yönetim Hoca ve Ekibini belirler.

13 gün kaldi. Ana avrat sövecegim bunlara

valla ben saat basi sövüyorum bu yönetime. yemek icmek gibi son zamanlarda küfüre alistim yapacagim birsey yok. bunlar adami hasta eder cünkü. sabah kalkiyorum sövüyorum kahve almaya giderken kahve isminden dolayi aklima kahveci geliyor yine sövüyorum aksam oluyor sövüyorum rüyamda sövüyorum hep sövüyorum. cehennemlik oldum bu yönetim yüzünden.

Bu seneden beklentisi olan resmen pollyannacıdır maltayada antepte bizi yener sezon kapanır
Bu saatten sonra oyuncu almasınlar eldeki çöpleri satsınlar satabiliyorlarsa
lig bitti atı alan üsküdarı geçti

Fb 6 transfer doneminde 9 stoper almis. Ali koc 49 oyuncu transfer etmis, sonuc 0 kupa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt