Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aması maması yok. Artık Kerem, Ali Yavuz, Emin Bayram, Ozonwofor oynasın. Madem erkenden havlu attık, ki öyle gözüküyor, bu oyuncuları kazanmaya çalışalım. Transfer yapılmıyorsa en azından bu yapılmalı.

Konuyu görmek istemiyorum artik... transfermis kadro disi kalan 2 eski oyuncularimizi bile alamiyorlar

Bizimle adı cıkan ve yine haberlere göre alamadıgımız Haraslin :)

1610976301396.webp

1610976311683.webp

Hep başka takımlar olmuyor.Bu da bizdeki durum.

1610976327344.webp

sucukçuların boş atmasına bakmayıp gerçek taraftar floryaya gidip gereken mesajı vermeli
sezonu satan bi yönetim var

Ulan Salih i alsak Taylan Salih yaparız .caulker i alsak luyindama satarız 7-8 e marcao-caulker yaparız .
Emre akbabayi verelim geriye alanyaya verelim 1 milyon Euro iki eksiğimiz giderilmiş olur .

Bu işte pislik var hiç bahane falan bulmasınlar. Yazın bile takım bas bas ön libero yok diye bağırırken görmezden geldiler bilerek.

Kalkıp 50-100 bin euroya adı sanı duyulmamış bi topçu getirir, en azından imkan yoktu ondan ucuza ya tutarsa yaptık bile diyebilirlerdi. Onu bile yapmadılar haysiyetsizler.

Şimdi durum yine aynı. Madem oyuncu satamıyorsun para yok 1 milyon bütçe var. 250şer bine ya tutarsa diye getir 4 adam, taraftar ağzını açmaz be karaktersizler

Bilinçli bir şekilde transfer yapılmıyor ffp falan bahane. FBJK yarışı izleyecegiz malesef, bu yarışın olmasında da en büyük katkıyı veren bizim yönetim ve teknik heyet. Resmen alın lig sizin dediler. Biri utanmadan kadro şampiyonluk için yeterli der diğeri utanmadan Etebo-Akbaba'yla maça çıkar. Satılmış bir sezon görüyorum

Bende artık yönetimin en azından başkan olmasa bile bazı kişilerin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Yani mümkün değil bu kadar beceriksizlik, imkansız usta . Naptilar geçen sene başakşehir bu sene fener şampiyonluğu için anlaştılar mi ? Şu forum dan 10 kişi toplasak daha iyi transfer dönemi geçiririz. Bunlar şampiyon olurken de yöneticilik yapıyordu. Şimdi ne değişti. Adamlar transfer yapmak için değil , yapmamak için uğraşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt