Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wba diagneyi alsın 10 milyon euro ya 10 milyon euro da sponsorlar katsa 20 milyon göstersek bizde yapalım biraz uckagitcilik ne olur yani

Yahu haklısınız da 2 tane adamdan bahsediyoruz 2. Herifler sahtekarlığı kitabını yazdı 20 adam aldınher biri 2 milyon eur olsa ki buna inanan net beyinsizdir, 40 milyon eur yapar yani 340 milyon TL öncekiler hariç limit nerde sadece kruse 60 milyon TL götürdü limitlerinden, demekki kitabına uyduracaksın ya sahtekarlık yapacaksın ya da bunları UEFA, Fifa şikayet edeceksin görecekler

Yahu ben bizim hatalarımızdan bahsediyorum banane fb'den bjk'den.

Çok saçma kim yaparsa yapsın ben burada geleceğe yatırım yapmamız lazım derken hala rakiplerin ne yaptığını yazıyorsunuz.

Kimse kusura bakmasın tam işte dalga geçtiğiniz fb taraftar profiline bürünüyorsunuz bürünüyoruz...

Biz doğru işler yaparsak zaten onlar batacaklar biz doğru işler yapamadığımızdan onlar gün kurtaran işler kovaladığımızdan 2 şampiyonluk ve kur hayvaniyken kazandığımız CL geliri çöp oldu. Önce kendimize bakalım rakipler şu an bizi ilgilendirmiyor.

bu yönetimin transfer yapacagini sanmak icin saf olmak lazim
stok citinin bedava bile verecegi etebo'ya 675 kira parasi altinda davilaya komisyon yedirdiler
gecen sene 6.bitirdik, bu sene 4.siradayiz diye kendini basarili saniyordur bu yönetim

Stad isim sponsoru yeni yönetime kaliyor degil mi

Son düzenleme:
koç holding proletaryasının emeğiyle transfer show.

“Kapitalizm ortadan kalkmalı” diyen türkiyenin kapitalist düzen temsilcisi; işçilere dağıtması gereken bir miktar karı, gelip bir spor kulübüne hulle yolu ile gömüyor, acaba neden? Bu aşk olamaz ve aşk olsa bile aile müsade edemez. Acaba bu mesajlar, futbol kulübüne başkanlık ve oraya milyonlarca para gömmenin bir mantıklı izahı olabilir mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Irfan için takas olarak şu saatten sonra kimi verebilirsin ki
Verdiğin o futbolcunun yerini kimle dolduracaksın
Ya Diagne gider takasla ya da stoperlerden biri konuşulanlara göre

Kar yagdigi icin transferler yolda kaldi ama transfer dönemi bitmeden gelecekler. Musterih olunuz Gs taraftari

sözlesmesi 6 ay sonra bitecekleri kadro disi biraksan en azindan bir seyler yapmaya calistigina inaniriz ama hic bir sey yok. en kalitesiz galatasaray formasini bile koysan en kötü 5.olmasi lazim. her türlü ortada berbat bir durum var ve bu yönetimi bile destekleyen sucukcular var sosyal medya'da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt