- 1 Mayıs 2018
- 57.973
- 48.741
- 3.873
burak elmas adamdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcular uzerinden komisyon yurutuyorlar bu takimda. Donkun parasi nedir oyle. Donk kim yav o paralari alacak daha bir suru var. Iyice sömürmeden birakmazlarsözlesmesi 6 ay sonra bitecekleri kadro disi biraksan en azindan bir seyler yapmaya calistigina inaniriz ama hic bir sey yok. en kalitesiz galatasaray formasini bile koysan en kötü 5.olmasi lazim. her türlü ortada berbat bir durum var ve bu yönetimi bile destekleyen sucukcular var sosyal medya'da..
takimin en iyisi ömer bayram ise 6.olursun. takimin en iyisi taylan ise en fazla 3.olursunFutbolcular uzerinden komisyon yurutuyorlar bu takimda. Donkun parasi nedir oyle. Donk kim yav o paralari alacak daha bir suru var. Iyice sömürmeden birakmazlar
Insallah defolup giderlerde yeni isiran kaliteli topcular gelirtakimin en iyisi ömer bayram ise 6.olursun. takimin en iyisi taylan ise en fazla 3.olursun
bu mevsimi gecmis donk kadar stoper alinamiyor mu?
5 yildir linnes donk 3 senedir belhanda feghouli, yeter ya
bunlar yetmiyormus gibi babel falcao gibiler
kadro tamamen degismeli
Antreman bile iyi yapilmiyor bu takimdaft döneminde alinip ise yarayan bir transfer oldu mu yav
marcao ve luyindama disinda benim aklima kimse gelmiyor
bi de onyekuruyu ekleyebilirsin buna
Kiraligi hiç saymaft döneminde alinip ise yarayan bir transfer oldu mu yav
ft döneminde alinip ise yarayan bir transfer oldu mu yav
Su Bahattin Demirbilek nasıl gündem yapalım mı serveti Ali Koc'tan fazla diyorlar futbolun da içinde adam Krasnodar'da Cl gördü bu sezonBurak Elmas'ta dahil hiç bir Başkan adayı beni tatmin etmiyor şahsen. Bu anlamda bize daha dominant, daha ehil biri lazım.
Su Bahattin Demirbilek nasıl gündem yapalım mı serveti Ali Koc'tan çok diyorlar