Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut imkanlar dahilinde herkes iyi niyetle nasıl transfer yapabileceğimiz üzerine kafa yorup, fikir beyan ediyor ama uzun zamandan beri iddia ettiğim gibi bu sezonun yönetim tarafından peşkeş çekildiğini göz ardı ediyoruz maalesef. Kullanabileceğimiz 1 milyon Euro'yla bile çeşitli atraksiyonlar yapabiliriz ama bunların iş yapma niyetleri ve sezon sonunda şampiyon olma hedefleri yok. Vakt-i zamanında çoğunluk gibi liseliler karşısında haksızlığa uğradıklarını düşündüğüm için bende bunların destekçisi oldum ama şu an can-ı gönülden ibra edilmemelerini diliyorum. Başarısız olabiliriz, sezonu kötü geçirebiliriz fakat şu ana dek izlenen politika art niyet ve hainlikten ibaret.

Bu takıma hoca lazım .Takım kötü oyuncular kötü yönetim kötü eyvallah . Kasımpaşa ya sut atamadık Antalya ve Kayseriyi yenemedik bjk ye beraberliğe gittik aynı şekilde Karagümrük maçındada beraberlikti amaç .Biz bu ülkenin en büyük futbol kulübü değil miyiz bu oyunu oynayan oynatan kim .
Belhanda emre akbaba illa oynamak zorunda mı bu takıma gelen her oyuncu neden performans düşüklüğü yaşıyor sut çekmiyor .Değişiklik için neden 65 e kadar bekliyor kendini neden attırıyor ceza alıyor .
Herşey transfer mi madem liste verecektin sene başında neden basına çıkıp bunlar olmazsa olmaz demedin.

Biri Mustafa baskana şunu anlatmalı

Sevgili baskanım su pandemi doneminde,şu ekonomik bataklikta klüplerin düzlüğe cıkması için Sampiyonlar ligine gitmesi gerekiyor cünkü ultra getiri demek işte o da bu pili bitik,kağnı takımla zor babam zor...

Mevcut imkanlar dahilinde herkes iyi niyetle nasıl transfer yapabileceğimiz üzerine kafa yorup, fikir beyan ediyor ama uzun zamandan beri iddia ettiğim gibi bu sezonun yönetim tarafından peşkeş çekildiğini göz ardı ediyoruz maalesef. Kullanabileceğimiz 1 milyon Euro'yla bile çeşitli atraksiyonlar yapabiliriz ama bunların iş yapma niyetleri ve sezon sonunda şampiyon olma hedefleri yok. Vakt-i zamanında çoğunluk gibi liseliler karşısında haksızlığa uğradıklarını düşündüğüm için bende bunların destekçisi oldum ama şu an can-ı gönülden ibra edilmemelerini diliyorum. Başarısız olabiliriz, sezonu kötü geçirebiliriz fakat şu ana dek izlenen politika art niyet ve hainlikten ibaret.

satma değil de dün karakullukcu açıkladı

gitmeden kulüpten alacaklarını alıp hesabı kapatmışlar ve yeni kasa kolaylığını yanaşmıyorlar

Bir tv kanalina cıkıp yardım kampanyası baslatalım artık; en az 100 trilyon banko gelir,sıcak para olur neden bunu yapmadık

Fener 120 besiktas 80 trilyon kazandı

Bunlar paralarını kurtarıp gitme derdinde transferi düşündklerini sanmıyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koc'tan ya da hükümetten Tayyip Erdoğan'dan falan talimat almış olabilirler bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna yol vermeleri yönünde geçen transfer sezonu ve bu transfer döneminde bir tane adam akıllı oyuncu almamalarinin başka izahı olamaz resmen art niyet var

bu arada cidden küçümsenen 1 milyona 1 tane sprinter kanat 1 tane orta saha 500er binden bulunabilir
scoutların elinde eminim buna uyan oyuncular vardır. irfanlara vs hiç bakmaya gerek olmadan eksikler giderilir
forvet için de bedelsiz kaşar kiralık santrafor düşürülebilir 6 aylık
çözüm yapmak isteyen yapar ama bu herifler sezonu satmış görünmekte

Sampiyonlar ligine kalmak için para kazanmak icin sampiyon olman sart

Zaten bataksın baska gelir kapın yooooook

Bir zumre en az yuzbinlerce kisinin kendilerine ana avrat sovdugunu bile bile koltugu birakmiyorsa orada RANT vardir. Nasil bir cikarlari var ise olum dosseginde bile birakmiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt